Санкциите срещу Русия вече доведоха до негативни последици за западните

...
Санкциите срещу Русия вече доведоха до негативни последици за западните
Коментари Харесай

Медведев: Санкциите срещу Русия вече се връщат на Запад като бумеранг

Санкциите против Русия към този момент доведоха до отрицателни последствия за западните страни, които постановиха ограничавания, написа в своя Telegram канал Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация.

„ Само няколко седмици след въвеждането на „ адските “ наказания против Русия, както се очакваше, се оказа, че те се връщат на Запад като бумеранг “, написа още той.

" Глобалната инфлация се повишава. Изглежда, че в Европа стартира криза, която може да се популяризира в целия свят. Цените на горивата се повишават с галактическа скорост ", уточни Медведев.

Западът не съумява да ограничи Русия в международен мащаб, добави заместник-председателят на Съвета за сигурност.

" Разбира се, има действителни компликации, с които Русия би трябвало да се оправи. Там, където към момента се пробват да ни изолират от световните вериги, интернационалното разделяне на труда, възходящата безработица и потъването в стопански безпорядък ", написа Медведев.

„ Въпреки това не е допустимо да се ограничи Русия световно. Оказахме се подготвени за тези много предвидими офанзиви “, акцентира зам.-председателят на Съвета за сигурност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР