Санкциите срещу Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков са

...
Санкциите срещу Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков са
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски беше отгледан от ДПС и изхранен от ГЕРБ, БСП създадоха Черепа

" Санкциите против Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков са жест от Съединени американски щати към нетърпимостта на българското общество към политическата корупция. Съединени американски щати нямат обвързване да дават доказателства, няма ФБР да пристигна да арестува някой от нашите корумпари. Този мач се играе в София и ние би трябвало да си свършим работата ".

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, откакто Съединените щати вкараха необятни антикорупционни наказания против известни авторитетни българи и над 60 организации.



Според Иванов писмото от оттатък океана е " присъда за Иван Гешев и Сотир Цацаров, които бяха неми очевидци на издигането на Пеевски ".

" Поредна интернационална институция разгласи цялостен фалит на българската прокуратура що се отнася до следствията на корупция. Това е присъда за ГЕРБ и Движение за права и свободи - Пеевски беше отгледан от Движение за права и свободи и изхранен от ГЕРБ и Борисов. Това е присъда и за тези среди от Българска социалистическа партия, които сътвориха Черепа. Защото и във връзка с Пеевски, и във връзка с Черепа връзките с Държавна сигурност са ясно проследими. Това е присъда против чекмеджетата и кюлчетата на Борисов. И Борисов би трябвало да слезе мигновено от българския политически терен. Гешев и Цацаров би трябвало мигновено да си подадат оставката. За да може една актуализирана българска прокуратура и служби да стартират действителни следствия ", съобщи Иванов.

" В България систематичната държавна корупция е проведена от кръвосмесителния съюз сред Борисов и Доган, а Пеевски беше техният инструмент. Между Сарая и кръговете към Борисов, с обслужването на Гешев, а преди този момент на Цацаров ", споделя още Христо Иванов.

В умозаключение той съобщи, че в идващия парламент " Демократична България " няма да чака някой извън да ни свърши работата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР