Санкциите на ЕС спрямо Русия в случай на война с

...
Санкциите на ЕС спрямо Русия в случай на война с
Коментари Харесай

ЕК готова със санкции спрямо Русия в енергийния и технологичния сектор

Санкциите на Европейски Съюз по отношение на Русия при положение на война с Украйна ще обиден енергийния бранш и високите технологии. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен при откриването на Мюнхенската конференция по сигурността.

По традиция това е най-голямото събитие, отдадено на тематиката сигурност, посещавано от международни политически водачи, президенти, министър председатели, външни и военни министри с представители на бизнеса и интернационалните организации. Тазгодишната конференция се организира под знака на напрежението в Източна Европа и знаково без наличието на Руската федерация. Фон на конференцията е не, която стартира през вчерашния ден със известия за два случая и в двете оповестили самостоятелност републики ДНР и ЛНР, само че и огромните военни учения, които организира Русия., което както бе оповестено ще включи нуклеарната триада и маневри със стратегическо оръжие.

Урсула фон дер Лайен сложи акцент върху това, че Европейски Съюз и НАТО резервират цялостно единение в изискванията на украинската рецесия. Ние към този момент съгласувахме съществени наказания срещу Русия , разгласи ръководителят на Европейска комисия и още веднъж уточни Русия като подбудител на спора.

Припомняме, че финансовите министри на преди седмица Русия с " солидни стопански последици ", ако нахлуе в Украйна. Паралелно с това бе обещана бърза и решителна поддръжка за украинската стопанска система. А Англия даде по-големи пълномощия на държавното управление да постанова нови.
 Байдън уверен, че Путин е взел решение за Украйна
Байдън уверен, че Путин е взел решение за Украйна

По думите му, съветските въоръжени сили имат намерение да нападат Украйна в околните дни

Промяна в последния един месец има и в позицията на, че построения, само че непуснат в деяние " Северен поток - 2 ", може и да не проработи при положение на експанзия по отношение на Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР