Сънищата в които Ви падат зъбите са може би най-разпространените

...
Сънищата в които Ви падат зъбите са може би най-разпространените
Коментари Харесай

Зъбите Ви падат насън или са криви? Какво означава това?

Сънищата в които Ви падат зъбите са може би най-разпространените сънища изобщо. Най-честите сюжети на сходни сънища са, че зъбите просто се ронят в ръцете Ви или че падат един по един просто с леко подръпване. Подобни сънища са не просто плашещи и шокиращи само че постоянно оставят сънуващия с трайно чувство за съня.

Едната доктрина за тези сънища, е че зъбите съставляват Вашето безпокойствие по отношение на представянето Ви и по какъв начин другите Ви възприемат. За страдание живеем в свят в който да изглеждаш добре се прави оценка високо и зъбите Ви играят извънредно значима роля за убедителността на сходна картина. Зъбите са значима част от флиртуването - хубава и заслепителна усмивка може да направи доста. Тези сънища може да са разследване от страха Ви от полова импотентност или следствията от остаряването. Зъбите са значима част от нашата атрактивност и представянето ни пред другите. Всеки се тормози по какъв начин наподобява в очите на другите. Да изпитваш сходни терзания е нещо напълно обикновено.

Друго показване на сходни сънища може да се корени в страха да изпаднете в усложнение или да Ви създадат за смях в някаква избрана обстановка. Тези сънища са показване на страховете Ви от неуспех.

Зъбите се употребяват за хапане, скъсване, дъвкане. В тези наблюдения зъбите съставляват мощ. Падането на зъбите в съня може да е подбудено от чувство за изтощение. Имате ли чувството, че губите силите си в някоя обстановка? Вероятно имате компликации в изразяването си или да докажете Вашата позиция. Усещате се смутени когато гласът Ви не се чува. Може би усещате възприятие на непълноценност и незадоволителна самонадеяност в някой обстановки или връзки в живота Ви. Този сън е индикация, че имате потребност да отстоявате себе си и да вярвате в цената на личното си мнение.

Някой от последните следствия демонстрират, че дами в менопауза постоянно имат сънища свързани със зъбите. Това може да е обвързвано с остаряването и/или чувството, че не са атрактивни и женствени.

Традиционно се счита, че сънищата в които нямате зъби значат недохранване което в действителност може би важи за някой от сънуващите.

Библейска интерпретация на неприятни или падащи зъби са индикация, че Вие поставяте Вашата религия, доверие и убеждения в човешките неща в сравнение с в думата господна. Библията споделя, че Бог приказва в сънищата и виденията с цел да отнеме гордостта от нас, да ни държи надалеч от ямата, да отвори нашите духовни уши, да ни поучи и поправи.

В гръцката просвета когато сънувате, че зъбите Ви падат или липсват значи, че членове на Вашето семейство или Ваши близки са доста заболели или на смъртно легло.

Според китайците, рухването на зъбите значи, че говорите неистини.

Също се е твърдяло, че рухването на зъбите символизира пари. Това е основано на остарялата история за феята на зъбките. Ако Ви падне зъбче и го поставите под възглавницата си то ще Ви донесе пари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР