Сънищата се едно от онези неща, които все още си

...
Сънищата се едно от онези неща, които все още си
Коментари Харесай

Пълният съновник на Баба Ванга: Разтълкувайте сънищата си по най-правилния начин

Сънищата се едно от тези неща, които към момента си остават тайнственост за нас. Смисълът им също. Някои считат, че сънищата предсказват бъдещето, други считат, че те са просто отражение на вътрешните ни страхове. Това са тълкуванията и смисъла на нещата, които може да се появяват в сънищата ни, съгласно феномена Ванга. Ангел – в случай че сте видели в съня си ангел, чакат ви спокойни и щастливи времена. Ако видите ангел над главата на непосредствен – предвещава, че душата му ще се придвижи в другия свят. Болест в съня – не го приемайте като нещо трагично. Според библейското пояснение болестта се изпраща до хората като наказване за греховете им, с цел да се пречистят с мисли, усеща и дейности. Ако сънувате, че сте заболели, висши сили предизвестяват, че е време да преосмислите своята позиция и полезности.

Буря – този знак се смята за божествено проявяване. Ако сте изплашени от гръмотевица или гръм – свидетелства, че не водите правоверен живот, по тази причина се смята за предизвестие от горната страна. Отнесете се деликатно към своите стремежи и пристрастености.
Ваза – символизира човешката душа, приятни усеща ви чакат, намерили сте естетика – постарайте се да не я изгубите.
Вампир – знак на промени, съдбовни събития, които могат да доведат до премеждия. Ако ви атакуват – нечовечен удар от ориста, допустимо е да изгубите някой непосредствен или безценен за вас човек.

Венчавка – инспекция на възприятията към обичания. Ако присъствате на женитба – ще изпитате в реалност нараснало възприятие на фамилиарност.
Въже – в случай че в съня ви се раздра – това е предизвестие за смъртна опастност. За да избегнете неприятностите, е належащо да деянията извънредно огромно внимание.
Вода – знак на смяна, обновления. Ако пиеш в съня си чиста студена вода – взаимоотношенията ще се подобрят и ще бъдете въвлечени в развой на филтриране. На вас ще гледат с друго око.

Война – доста неприятно предвещание, заболявания и апетит. Тежки времена за възрастни и деца, а изключително за младите – ще водят война и умират. Ако участвате в бойни дейности – неволя може да допре вас и вашите близки. Бъдете деликатни в дейностите си.
Врана – тя постоянно е драматичен предвестител – със своя тон и дори с появяването си е симптом на неволя. Ако са врани, кръжащи във въздуха или в стая, то с обкръжаващите ви в скоро време ще възнекне спор, в който ще пострадат доста хора.
Гост – този знак значи непредвидена вест. Възможни са непотребни разноски. Сън, в който се приготвяте за посетители – отегчителен и монотонен живот. Неочаквани посетители – ще получите неприятна вест.

Гроб – в случай че видите траурна гала – в близко време ще се изправите лице в лице с вътрешен боязън. Ако е написано вашето име – би трябвало да измененията своите привички, че дори и живота си. Пуст гроб – вътрешно опустошаване.
Пари – в случай че намерите – някой от обкръжаващите ви готви огромно зло. Бъдете нащрек с хората към вас. Не взимайте нищо от земята – точно посредством това неприятните хора се стремят да навредят.
Земя – плодородната земя предвещава богат живот. Пустиня – в бъдеще може да ви чака беднотия и неудачи в работата. Ако видите процепена, напукана земя – предупреждение за трусове, които ще вземат жертви.

Огледало – в случай че видите личното си отражение, в действителния живот вие се интересувате доста от това, което мислят другите за вас. Често анализирате постъпките си, само че забравяте за вътрешаната естетика. Постарайте се да се вгледате в душата си и тогава животът ви ще се извърши с благополучие и радостни събития.
Змей – пълзящ по земята – битка с зложелател, който е решен на открита война. Ако е злобен – малко евентуално е да го успехите, тъй като той е мощен и подъл.
Деца – в случай че се видите дете – в действителния живот няма да се държите уместно. Ще се обиждате постоянно, от време на време ще оскърбявате близките, без да забележите. Ако видите доста деца – удостоверение, че ви предстоят проблеми, за чието разрешаване се изискват в допълнение време и изпитание.

Път – прав и необятен – в действителността сте на правилен, само че не напълно лек път. Ако е лъкатушен – вашите мисли и действия могат да ви донесат неприятни резултати. Движите се в неправилна посока.
Душа – в случай че видите своята душа над тялото си – то вие сте религиозен. Винаги премисляте, преди да започнете нещо. Сред другите сте прочут с честността, благородството и милосърдието си. Ако се отделя от вашето тяло – съществено заболяване или гибел.
Еднорог – въплъщава благополучие.

Жажда – в случай че сте жаден в горещо време – вашите мисли са обърнати прекалено много към материалния свят. Помислете за духовността си. В съня си утолявате жаждата с мътна вода – вашите другари или сътрудници могат да ви предадат или излъжат.
Икона – в съня ви се намира у дома – ще има набожен спор, нарушение на хармонията.
Изповед – в случай че се изповядвате в съня си – ще извършите недостойна постъпка нескрито, за която ще съжалявате. Ако сте в ролята на духовник – тежък интервал, в който околните ви ще търсят от вас помощ, само че ще ви бъде труно да им помогнете. Проявете искреност.

Книга – значи мъдрост. Ако са доста – в действителността се затруднявате да изберете вашия витален път или цели.
Пръстен – нерешени проблеми. Ако поставяте пръстен на обичан човек – символизира вашата честност.
Кръст – амнистия, предпазени сте от зло. Ако носите – простите на този, който ви е обидил. Ако ви простят на сън – вашият ангел-хранител ви пази от злощастие.
Кръв – предизвестява за спор с околните ви. Ако се пробвате да спрете кръвотечение – тъгувате за ваш непосредствен мъртъв човек. Ако е на дрехата ви – ваш непосредствен ще навреди на репутацията ви.

Майка – в случай че я сънувате както е в реалност – в близко време не чакайте съществени промени. Ако тя е мъртва и я сънувате – обърнете внимание на думите, които ви споделя, и на дейностите й – тя ви предизвестява за нещо. Ако тя в реалност е здрава и изпълнена със сили, а в съня отпаднала – отнесете се деликатно към нея, допустимо е неумишлено да сте я обидили.
Могила – прокоба, че ориста ви радикално ще се промени в позитивна тенденция. Ако са няколко – неподходящи събития. Само молитвата ще ви върне вярата.
Молитва – в случай че се молите в съня си – чака ви триумф в делата, а в фамилията ще пристигна насладата.

Мълния – опустошения и злощастие. Отнесете се съществено към здравето, изключително на дихателните пътища.
Мост – вяра, клетва за честност. Ако в съня вървите по мост и той ненадейно се унищожи – ще ви съобщи човек, на който сте се доверявали.
НЛО – в случай че се спуска – чакате чудеса, вместо да се обърнете към себе си.
Нож – в случай че в съня си порежете ръката – околните ще се опитат да ви наложат мнението си. Това в скоро време ще прерасне в спор. За жена – в случай че попадне в ръката й нож – ще се появи чужд мъж, който ще заеме значимо място в живота й.

Огън – изменничество от страна на околните.
Под – в случай че миете – триумф в работата, само че не отстоявайте непременно своята позиция. Ако сънувате, че се разтваря и вие падате – някой ще се опита да ви попречи, бъдете деликатни.
Шамар – в случай че получите от някого пестник – ще извършите решителна крачка, която ще утвърди ситуацията ви в обществото. Ако ударите на някого пестник – предвещава неуспех.

Дъга – над главата ви – това е възвишен знак. Ако видите след дъжд дъга – нещо прелестно и изумително ви чака.
Рана – по тялото – не ви чака положително в близкото бъдеще. Ако ви ранят – смяна в персоналния живот. Ако отказвате помощ на ранен – дава ви се опция да извършите положително дело.
Раждане – значими промени в живота, решение на проблем. Ако са мъчителни, само че всичко е наред – чакат ви сложни дни, само че всичко ще приключи добре.
Сватба – ще прекарате прелестно вечерта или ще се появи човек, който може да се окаже смисълът на живота ви. Ако е вашата женитба – би трябвало да вземете мъчно решение.

Свещ – горяща – прекрасен знак – мир в фамилията.
Свещеник – време е да се обърнете към Бог и да се покаете за греховете си. Такъв сън пророкува триумф във всяко начинание.
Смърт – в случай че умирате – чака ви дълъг и благополучен живот. Вашият обичан няма да ви изостави в никакъв случай. Ако сте сам/а – следва ви сантиментално запознанство. Ако умира значим за вас човек – внимавайте какво и по какъв начин говорите.
Куче – бездомно – ваш другар се намира в затруднено състояние и му е нужна вашата помощ, само че му е неловко да я потърси. Ако сънувате бяло куче – постоянно може да разчитате на помощ от другар.

Затвор – в случай че в съня си вие сте затворен – не в точния момент ще ви предупредят за заплаха или просто ще ви предадат.
Удар – в случай че нанасяте мощен удар – би трябвало да осмислите живота си. Ако удряте някого – непредвидена вест. Ако вие сте се измъкнали от удар – в действителността постоянно ще можете да се измъквате от обстановки, само че внимавайте – не се товарете с непознати проблеми.
Възел – знак, който предвещава житейски проблеми. Ако вършиме възел – вие сами се пробвате да разрешите казуса, само че още повече се заплитате. Сън, в който срязвате възел – на правилен път сте и ви чака триумф.

Прибиране на реколтата – вашите старания ще бъдат възнаградени. Ако погине – работете над духовното ви израстване, запитайте се дали вярно възпитавате децата си.
Факел – в случай че държите в ръка – ще достигнете висота. Ако ви служи за осветление на път – ще постигнете задачите си с изпитание.
Снимки – разглеждате своя фотография – не изпитвате наслада от работата си, от фамилния живот и дори от външността си. Работете над себе си.
Хляб – благосъстояние. Ако ядете – без изпитание ще сполучите. Ако нарязвате – не е добър знак.

Цветя – в случай че късате за букет – приобщавате се.
Църква – в случай че влизате – постъпките ви са егоистични. Трябва да помолите за амнистия.
Ябълка – знак на мъдрост и премия.
Инфо: Актуално

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР