Сънищата са знаци, които трябва да се четат.Карл Юнг казвал,

...
Сънищата са знаци, които трябва да се четат.Карл Юнг казвал,
Коментари Харесай

Ако ви се присънят тези 10 неща, не бива да ги игнорирате

Сънищата са знаци, които би трябвало да се четат.

Карл Юнг казвал, че посредством сънищата човек може да огледа в своето подсъзнание и вътрешен свят. Учените знаят, че на протичащото се насън нашият мозък реагира по този начин, както и на предметите и събитията от действителния живот.

Сънят може да ни подскаже какво ни безпокои повече от всичко и в каква посока се движим, пише webmiastoto.com.

Ето 10 сънища, които не би трябвало в никакъв случай да пренебрегвате:
1. Полет на сън
Полетът символизира независимост и автономия. Точно към тях се стремите и вие. Ако насън по време на полета паднете, то нескрито ще би трябвало да преодолявате трудности и да решавате проблеми.
2. Водопади
Сънували сте прелестен водопад? Това е прекрасен знак. Водопадът символизира филтриране, отърваване от проблемите и нездравословните привички. Може би в най-близко бъдеще ще съумеете да преборите желанията и навиците, които унищожават живота ви шансът да се обърне към вас.
3. Зъби
Ако ви вадят зъбите насън, значи се боите д не загубите някой от околните си. Ако насън ви паднат зъбите – вие сте разсеяни и това ви пречи да постигнете задачите си. Сънували сте изгнили зъби? Може да ви чакат болести, проблеми със здравето.

Празното място вместо зъб символизира загубата на витална сила и преждевременна напреднала възраст.
4. Смърт
Видели сте своята лична гибел? Значи ще живеете дълъг живот. Присънила ви се е гибелта на непосредствен човек? Може да не се тревожите – този човек ще има дълъг и благополучен живот.
5. Бременност
Видели сте се бременни насън? Очаква ви благосъстояние, триумф, извършване на стремежи. Този сън приказва за това, че е допустимо скоро в действителност да забременеете. Присънило ви се е че щерка ви е бременна? Чакат ви доста приятни и щастливи дни.

Сънуването на бременна майка е на сливане на фамилията, бременна сестра – на съперница. Ако насън сте се избавили от детето, това приказва за загуба на смисъл в живота, отчаяние от обичан човек.
6. Дом (къщи)
Множество добре поддържани и благоустроени къщи в близост са знак на обезпеченост и разцвет.

Ако видите полуразрушена или несиметрична постройка, значи ви чакат проблеми в фамилията и на работа, както и заболявания и нещастни случаи.

Ето още няколко подсказки, които оказват помощ да се разтълкува сън с голям брой къщи:

• болница – време е да си вземете отпуска
• търговски центрове – спрете да харчите пари наляво и надясно
• образователни институции – чака ви ненадейно изобретение
• общежитие – чака ви пренасяне
• затвор – можете да нарушите закона по нехайство
7. Пари
Намерили сте пари насън? Ще се сблъскате  дребни безпокойства, само че най-после ви чака огромно благополучие. Ще последват промени.

Трябвало е да платите пари? Това предсказва крах. Насън получавате злато? Имате големи вероятности, нещата ще се наредят добре.

Загубили сте пари? Значи не ви е най-хубавото време, на работа ви чакат неприятности. Да спестиш пари е знак за благосъстояние и житейски комфорт. В съня си броите доста пари? Почти сте стигнали задачата.
8. Изневяра
Сънищата за невярност постоянно приказват за промени. Дошъл е миг да анализирате живота си. Всъщност удовлетворени ли сте от своя брак? Помислете по какъв начин може да го извършите по-успешен и благополучен.
9. Огън
Огънят насън е прекрасен симптом. Символизира топлота и светлина. Запалили сте огън? Очаква ви приятна изненада. Може би в добър прочут ще видите нови прелестни черти.

Опитвате се да се изгасите огън? Имате доста нервна работа, достигате мечтаното, само че преди този момент би трябвало да се потрудите.

Видели сте огън в пещ? Можете да разчитате на благосъстояние. Домът ви е изгорял от огън? Очаква ви приказен триумф, работата ви ще донесе страхотни облаги.
10. Голота
Голотата символизира накърнимост. Когато сте без облекла, се чувствате безпомощни, не можете да се успокоите. Може би се намирате в връзки, в които се страхувате да бъдете отхвърлени.

Може би изпитвате боязън от разкритие. Криете нещо и се страхувате, че другите ще научат тайната ви. С помощта на дрехата можете да се замаскирате, само че без нея всичко става явно и сте лишени от отбрана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР