Сънищата с починали не бива да се игнорират – те

...
Сънищата с починали не бива да се игнорират – те
Коментари Харесай

Ето защо сънуваме починали хора

 момиче-сънува-починалите-си-родители

Сънищата с умряли не трябва да се пренебрегват – те не идват просто по този начин!

Мистиците споделят, че светът на нашите сънища имат тясна връзка с други светове, в които е невероятно да попаднеш в будно положение. Точно заради тази причина още нашите далечни предшественици са вярвали, че сънуването на умрели хора не би трябвало да се пренебрегва.

Отишлият в различен свят човек се появява в нашите сънища със известие, съвет или предизвестие. В наш интерес е да разберем какво са желали да ни кажат, с цел да избегнем по-нататъшни неточности и проблеми в живота.

Психолозите пък считат, че сънищата за родственици или другари, отишли си от този свят, не са нищо друго с изключение на израз на нашите смутени усеща. Точно по този начин се демонстрира нашата тъга.

Все отново, дано се обърнем по-подробно към мистичната позиция и се опитаме да разберем какво известие могат да ни предадат хора, които живеят единствено в нашата памет и с кого можем да поддържаме връзка единствено чрез сънищата.

В актуалните съновници не са посочени доста нюанси. Например, сънят не се пояснява според от това по какъв начин е изглеждал индивида – бил ли е мъртъв и в гроб, или  е бил жив и благополучен. А може би на сън сте били уверени, че вашият непосредствен е жив?

Интерпретация на сънищата за умряли хора

Смята се, че в случай че ви се присъни сън, в който разговаряте или слушате умрял човек, това е знак, че ви чакат непредвидени вести или промени в живота.

Езичниците са уверени, че умрелите идват в сънищата ни, с цел да посъветват спящите какво да създадат, с цел да не разгневят боговете. Понякога сходен сън може да се окаже добра прокоба. Например, в случай че умрял се върне насън жив в скоро време ще се върне нещо изгубено (пари, движимост или даже състояние в обществото).

Английски съновник разшифрова сънищата с умрели като предвестител на положителни събития в фамилията – женитба или раждане на дете – безусловно щастливи и благополучни.

Друг съновник твърди, че да видиш мъртвец на сън преди подписване на брак е предизвестие за този съюз. Подобен сън значи, че бракът ще бъде трагичен, а децата, родени в него, болнави и слаби. Особено внимание се отделя постоянно на сънищата, в които на сънуващите им се явяват близки родственици.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР