Сънищата под влияние на 2 лунен денВ този ден можете

...
Сънищата под влияние на 2 лунен денВ този ден можете
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 30 юли 2022

Сънищата под въздействие на 2 лунен ден

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, даже да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази измислица и да разберете какво желае да ви каже вашето подсъзнание с всички тези облици.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са оракулски и няма смисъл в тях. Но това надалеч не е по този начин. На този ден всички сънища са подбудени от нашата вътрешен глас и подсъзнанието. И в случай че съумеете да видите същинския смисъл зад този баснословен екран на нереални картини, ще разберете доста неща за себе си и може би даже да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви в този момент е интервал на комплицираност, не знаете къде да отидете и какво да вършиме, тогава бъдете изключително деликатни към тези облици, които през днешния ден ще видите насън. При вярно пояснение те ще могат да ви подскажат верните дейности.

Например, в случай че сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, би трябвало да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са към вас, вървите ли по своя път или просто безогледно следвате някого.

Сънища при Луна в Лъв

Дните, когато Луната минава през знака Лъв, множеството сънища са свързани с нашата креативна активност, както и със положението на любовните отнош
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР