Санирането не събра съветниците на заседаниеСрещите за изход от кризата

...
Санирането не събра съветниците на заседаниеСрещите за изход от кризата
Коментари Харесай

Срещите за ротацията в СОС без резултат

Санирането не събра съветниците на съвещание
Срещите за излаз от рецесията с избор на ръководител на Столичния общински съвет боксуват. От Българска социалистическа партия, които се явиха на следващите диалози през днешния ден, оповестиха, че нищо не се е трансформирало и нищо ново не се предлага от групата на ППДБ-СС. Те пък от своя страна видяха напредък и даже заговориха за разискване на бюджета на София на следва среща тази седмица.

На днешния формат участваха с изключение на представители на управлението на ППДБ-СС, по този начин и на Българска социалистическа партия, тези на “Синя София ” и Вътрешна македонска революционна организация. ГЕРБ, също както и на срещата преди седмица, не участваха. Опитът за разговор не почетоха и от “Възраждане ” и Има Такъв Народ.

А срещата е протекла по еднакъв, несполучлив метод, както и предходните такива, описа ръководителят на БСП-София Иван Таков. За Българска социалистическа партия не стои на дневен ред разновидността, препоръчан от ППДБ-СС за ротация сред тях, Българска социалистическа партия и “Синя София ” в границите на година, уточни Таков.

“Очевидно е, че този вид отпада ”, сподели и Борис Бонев. Това удостовери и ръководителят на “Синя София ” Вили Лилков след срещата.

Така остава разновидността да бъде определен краткотраен ръководител, да се одобри бюджетът на града, след което ръководителят да си подаде оставката.

И до момента в който срещите за ръководител въпреки всичко започнаха през днешния ден, както беше контрактувано предходната седмица, когато общинарите взеха решение, че отново ще избират ръководител на 25 януари, молбата за осъществяване на съвещание на СОС за проблемите със санирането удари на камък и такова не се състоя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР