Съни Хостин каза, че е била облечена, за да скърби

...
Съни Хостин каза, че е била облечена, за да скърби
Коментари Харесай

Съни Хостин носи „погребален шик“, за да скърби за победата на Тръмп в Супер вторник: „Толкова опустошена“

Съни Хостин сподели, че е била облечена, с цел да скърби за успеха на Доналд Тръмп в Супер вторник над Ники Хейли в „ The View “ на ABC.

Тринадесет месеца откакто започва акцията си за президент на Републиканската партия през 2024 година в Чарлстън, Южна Каролина, Хейли приключи кандидатурата си за Белия дом.

Бившият губернатор на Южна Каролина с два мандата, който по-късно служи като дипломат в Организация на обединените нации в администрацията на Тръмп, в сряда сутринта разгласи, че „ в този момент е пристигнал моментът да прекратя акцията си “.

Във вторник някогашният президент опустоши 14 от 15-те щата от бряг до бряг, които организираха предварителните избори и събранията на републиканците в Супер вторник, приближавайки Тръмп доста по-близо до заключването на номинацията за Републиканската партия и към реванш на общите избори с президента Байдън.

Тръмп отиде на своята платформа Truth Social, до момента в който речта на Хейли приключваше, с цел да се прицели в към този момент някогашния си противник.

„ Ники Хейли беше ПРЕБИТА...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР