САН ДИГО (AP) — Том Слингсби се завърна от отпуск

...
САН ДИГО (AP) — Том Слингсби се завърна от отпуск
Коментари Харесай

Слингсби се завръща от отпуск по бащинство с предизвикателство за по-младите капитани на SailGP

САН ДИГО (AP) — Том Слингсби се завърна от отпуск по бащинство, с цел да се окаже старши общественик на SailGP, подготвен да продължи да тласка тима на Австралия към още една огромна заплата като в същото време провокира по-младите капитани да се повдигнат в международната лига.

Slingsby се завръща зад кормилото на катамарана „ Flying Roo “ на Team Australia за дебюта на SailGP в Абу Даби в събота и неделя в средата от сезон 4. Той пропусна регатата в Дубай предишния месец, с цел да бъде със брачната половинка си Хелена за раждането на първия им наследник Лео.

След тази регата звездните капитани Джими Спитхил и Бен Ейнсли оповестиха своите отдръпване от надпревари в лигата с 10 тима.

Спитхил изведе австралийците до второ място в Дубай като заместител на Слингби и по-късно разгласи, че е завършил със надпреварата, с цел да се концентрира върху основаването на италиански тим за сезон 5. Две седмици по-рано той напусна тима на Съединени американски щати, откакто беше продаден на група вложители. Ейнсли, най-награждаваният ветр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР