Samsung представи трите най-нови модела от S-серията на флагманите си

...
Samsung представи трите най-нови модела от S-серията на флагманите си
Коментари Харесай

Премиерата на S22 на Samsung: Запознайте се с новото Ultra-поколение

Samsung показа трите най-нови модела от S-серията на флагманите си и даде отговор на въпроса, който интригуваше феновете на Note през последната година - какво се случва с най-мощния модел от телефоните им?

Запознайте се с S22 Ultra - директната връзка сред силата и работливост на премиум линията Note, чийто финален модел се появи през 2020 година, и удобствата на обичайна съществена " S-класа " на Samsung. 

S22 Ultra може да се похвали с това, че събира най-хубавото от двата свята. Телефонът е първият S-модел с вграден стилус, с помощта на което писането на бележки или рисуването стават много по-удобни. Заради спомагателния модул за писалката S Pen, корпусът на устройството е една концепция по-широк от миналогодишния S21 Ultra, само че смяната не се отразява на тънкостта на тялото или тежестта му. 



Новото потомство на Ultra е с усъвършенствана направа на шасито от заздравен алуминий, който Samsung употребява при структурата на най-скъпите си сгъваеми модели. Както 6,8-инчовият QHD+ екран, по този начин и гърбът на S22 Ultra са със предпазено стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, което към този момент се предлага единствено в тази серия смарт телефони. 

Дизайнът му се приближава повече до визията на Note с неговите изчистени прави линии, в сравнение с до S21. За сметка на това базовите модели S22 и S22 Plus наподобяват сходни с миналогодишните си издания, въпреки да имат някои усъвършенствания в детайлите. 

В производството на обособени съставни елементи от пластмаса във всички устройства от S22-серията са употребявани рециклирани материали - в това число от остарели риболовен мрежи - жест на компанията към по-екологично стабилно произвеждане. 

Появата на S Pen в Ultra носи със себе си няколко комфортни функционалности - ръкописните бележки могат елементарно да се цифровизират, софтуерът на телефона към този момент разпознава 88 разнообразни езика, тъй че написаното със стилуса може да се преобразува в четим печатен текст. Прехвърлянето на информация от браузър към Samsung Notes също става по-бързо от нормалното. 

Стилусът е с още по-кратък интервал на реакция при допиране на екрана с помощта на AI-базираната технология за прогнозиране на координатите. 

Едно от комфортните нововъведения е за хората, които са привикнали да работят на два екрана по едно и също време: таблетът на Samsung може да се синхронизира автоматизирано със S22 Ultra, тъй че до момента в който пишете или рисувате върху него, да си помагате с телефона, който се трансформира в спомагателен външен екран за меню с функционалности на разположение. 

Камерите са най-осезаемото усъвършенстване над равнището на бизнес-ориентирания Note от предишното. S22 Ultra е екипиран с четири съществени камери, най-голямата от които е със 108 мегапиксела, а предният датчик за селфи фотоси е с 40 MP.

Добавена е и алтернатива за софтуерна промяна на посока на осветлението при селфитата, тъй че портретните фотоси да са качествени без значение от външните условия. 

Обективите и светкавицата на гърба на S22 Ultra не са вградени в " плочка ", както в по-ранния вид на дизайна на S21, а се демонстрират в независим релеф в горната лява задница на корпуса.  



Моделът употребява нов, по-мощен AI-процесор, който обработва 4 пъти повече данни при възстановяване на качеството на фотосите в това число при доста слаба светлина. Нощният режим Nightography разрешава снимане на видео с висок подробност и по-малко " звук " в изображението. Телефонът е комфортен освен за феновете, само че и за професионалните фотографи, които могат да резервират и обработват RAW файлове в ново мобилно приложение. 

Функцията Auto Framing е това, което незабавно ще притегли вниманието ви във видеонастройките. Режимът аранжира " мъдро " фрагмента на видеоклиповете, тъй че самичък да уголемява вероятността при поява на нов човек или да наблюдава автоматизирано до 10 участници в сцената. Телефонът дава опция да му посочите съответно лице от група с няколко души, тъй че той/тя постоянно да бъде в центъра на изображението и да е на фокус, без значение дали стои на място или се движи по сцената. S22 Ultra е " джобен "  режисьор на пулт за хората, които се занимават професионално с видеосъдържание за обществените мрежи. 

Подобрения са направени и в технологията за съгласуваност на новия модел, тъй че ресурсът на батерията (5000 mAh) да се пести даже при високо натоварване и потребност от бърза реакция на екрана - да вземем за пример до момента в който го употребявате интензивно за видеоигри. Серията S22 има и логаритъм за различаване на вида онлайн трафик, тъй че да приоритизира кои услуги са по-важни сега и по какъв начин оптимално да разпредели достъпа до честотите на връзката, т.е. картината да не губи качество, до момента в който сваляте файлове и слушате разговора с true wireless слушалки. 



Камерите и видеото са акцентът и при базовите модели S22 и S22+ от тази година. Samsung и Гугъл си партнират в приложението Duo, посредством което към този момент можете да споделяте спомагателен екран в общ видео-чат с другари и да гледате YouTube-клипове, сериали и др. 

Екраните на S22 телефоните са снабдени и с нов логаритъм на име Vision Booster, който усъвършенства видимостта им при директна слънчева светлина, като проучва средата и усилва цветовия контрастност и трансформира осветеността на всеки пиксел. 

S22 Ultra и S22 Plus са с до 1750 нита пикова бляскавост, което е най-високото равнище за модел от Galaxy до момента. 



Последното ново предложение на Samsung е Tab S8 - ново потомство таблети с три размера (11, 12.4 и 14.6 инча), замислени да бъдат допустимо най-практични за хората, които са в непрекъсната видео-комуникация за работа, образование или развлечение и се нуждаят от кристално ясно качество на картината и звука. 

Таблетът записва видео в 4K с главната и с предната си камера, поддържа автоматизираното конфигуриране на фрагмента Auto Framing, има четири стерео представители и три микрофона, екипиран е с S Pen и към устройството се оферират спомагателни аксесоари, с които можете да го превърнете в независим преносим компютър. 

Най-високият клас Tab S8 Ultra се предлага с 16 GB RAM и до 1 терабайт място за предпазване на файлове. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР