Samsung очевидно ще последва модела на Apple, разработвайки тройка Galaxy

...
Samsung очевидно ще последва модела на Apple, разработвайки тройка Galaxy
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10 идва в 5G, Plus и бюджетна версия

Samsung явно ще последва модела на Apple, разработвайки тройка Galaxy S10 разновидността, след които е и 5G версия за американския пазар.

Стандартният Galaxy S10 носи кодовото име Beyond и има почти подобен размер с тазгодишния 5.8-инчов Galaxy S9. Той ще има тройни камери на гърба и предна камера под екрана – детайлности, които дават отговор на слуховете, които сме чували през последните месеци.

Неговият OLED екран ще бъде явно закривен от двете страни, има заоблени ъгли, съвсем никакъв панел от горната страна или изпод и ще има датчик за пръстови отпечатъци под екрана, съгласно данни на Bloomberg.

Samsung възнамерява да последва моделите iPhone XS Max и бюджетния XR на Apple, като пусне по-голяма версия „Plus“ и по-евтина, която няма да има екран с двойно извити ъгли или датчик за пръстови отпечатъци, отбелязва медията. Може да се пусне и алтернатива без жак за слушалки.

Южнокорейската компания е в диалози с Verizon за стартирането на S10 в Съединени американски щати с чипсет с благоприятни условия за 5G връзка.

Докладът на Bloomberg също по този начин ускори слуха, че сгъваемият телефон на Samsung е с кодово име „Winner“, и допуска, че компанията към момента няма да избира сред хоризонтални и отвесни прототипи – дизайнерите считат, че последният е по-лесен за държане. Това допуска, че няма да го забележим през ноември, както сякаш чухме предишния месец.

Той няма да има датчик за пръстови отпечатъци като S10, само че има спомагателен 4-инчов екран от външната страна, който ще ви разреши да проверявате известията и имейлите, без да го разгънете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР