Samsung обяви резолюциите на дисплеите на своя сгъваем смартфон, показан

...
Samsung обяви резолюциите на дисплеите на своя сгъваем смартфон, показан
Коментари Харесай

Samsung съобщи резолюцията на екраните на своя сгъваем смартфон

Samsung разгласи резолюциите на екраните на своя сгъваем смарт телефон, показан по време на конференцията за разработчици.

Според тази информация, на външната страна на устройството е подложен 4,58-инчов екран с резолюция 1960х840 пиксела със съответствие на страните 21:9 и графическа компактност на изображението 420 пиксела на инч. Вътрешният екран в с размер на диагонала 7,3 инча и резолюция 2152х1536 пиксела , съответствие на страните 4,2:3 и графична компактност 585 пиксела на инч.

За да могат да се употребяват опциите на сгъваемия екран разработчиците ще би трябвало да приспособяват своите приложения. Някои от тях, като да вземем за пример Flipboard, демонстрираха по какъв начин наподобява това.



Съвсем скоро се чака Samsung да показа своя нов фирмен потребителски интерфейс One UI , който ще размени Samsung Experience. Тази графична среда ще има нов режим на многозадачност, допускащ едновременната работа на три приложения. Според производителя, този режим ще се хареса на потребителите със сгъваеми смарт телефони.

Екранът на вътрешния сгъваем екран е затрупан със специфичен композитен полимер. Няма по какъв начин да се употребява стъкло, тъй като стъклото няма да разреши многократното отваряне и затваряне на устройството. Полимерът е смесен със особено лепило и тази композиция устоя натоварванията от сходен жанр.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР