Samsung Electronics отказа да понижава цените на OLED матриците за

...
Samsung Electronics отказа да понижава цените на OLED матриците за
Коментари Харесай

Samsung отказа да понижава цените на своите OLED матрици

Samsung Electronics отхвърли да намалява цените на OLED матриците за iPhone от последващо потомство, макар готовността на Apple да си откри различен снабдител.
Информацията е на южнокорейското издание ETNews. Според вътрешната информация на уеб-портала, нито един от евентуалните сътрудници на Apple, произвеждащ сходни матрици за екраните на смарт телефоните, не разполага с технологии и индустриални мощности, които да обезпечат задоволителен брой екрани за новите iPhone. Американският софтуерен колос към този момент получи отводи от LG и Japan Display, и в този момент още веднъж се завръща към Samsung.

По време на срещата с Apple , представителите на Samsung Electronics са декларирали, че могат неотложно да стартират производството на 100 милиона панела. 25% от тях ще бъдат предопределени за iPhone X от настоящето потомство, а останалите 75% ще бъдат за новите модели, които би трябвало да излязат през 2018 година. Според ETNews, корпорацията още не е взела окончателното решение.

Кат жест на благосклонност, представителите на Samsung са предложили на Apple матрици, употребявани при производството на Galaxy S9. Те не са толкоз положителни, като употребяваните в iPhone X, само че са доста по-евтини и могат да се впишат в бюджета на Apple. Това звучи много присмехулно на фона на желанието на Apple да се откаже от продукцията на Samsung.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР