Самоубийство е една от основните версии, по които работи районната

...
Самоубийство е една от основните версии, по които работи районната
Коментари Харесай

Самоубийство е една от основните версии за смъртта на кмета на Якоруда

Самоубийство е една от главните версии, по които работи районната прокуратура в Благоевград във връзка със гибелта на кмета на Якоруда Нуредин Кафелов. Вчера той беше открит в гората с огнестрелна рана. Според неговите близки няма причина той да посегне на живота си.

Малко след обедната отмора през вчерашния ден, Нуредин Кафелов предизвестил водача си, че имал работа във вилната зона " Трещеник " и щял да се върне бързо. Часове по-късно обаче, откакто телефонът му бил изключен, водачът потегля да го търси и го намира в гората с огнестрелна рана в региона на главата.

" Всички находки от осъществения оглед сочат самоубийство. Но несъмнено като всяка досъдебно произвеждане си работи и другите версии, като склоняване към самоубийство, несъмнено и ликвидиране ", съобщи Костадин Чилев, заместник-районен прокурор на Благоевград.

След извършените разпити на чиновници в общината и близки на Кафелов част от тях споделили, че през последните дни кметът е бил очевидно обезпокоен. Други родственици и част от хората в Якоруда обаче отхвърлят той да е бил чудноват и изключват версията той да е протегнал ръка самичък на живота си.

" Не може да е самоубийство ", съобщи Сюлейман Кафелов, братовчед на Нуредин Кафелов.

" Шокирани сме! Не е допустимо да се е самоубил ", добави Атидже, гражданин на Якоруда.

От прокуратурата разясниха, че не е имало следи за съществуването на други хора в колата, където е намерено тялото.

От там допълниха още, че по телефона на кмета управлявал 4 мандата общината, е имало дупки от патрони. Каква обаче е същинската причина за гибелта на Кафелов ще се разбере като се изяснят всички обстоятелства по следствието.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР