Самоубиецът от Петърч, който се барикадира, а след това отне

...
Самоубиецът от Петърч, който се барикадира, а след това отне
Коментари Харесай

Смразяващи подробности за самоубилия се в Петърч, опитал да изнасили жена си

Самоубиецът от Петърч, който се барикадира, а по-късно лиши живота си, е бил на 34 години. От прокуратурата оповестиха, че той е с престъпно досие и преди да се стигне до съдбовния излаз, е опитал да изнасили и удуши дамата, от която имал дете. 25-годишната е подала сигнал в полицията в Костинброд, където живеела.
Пострадалата незабавно била превозена за обзор и оказване на здравна помощ в столична болница и след това освободена без тежки травматични увреждания.
Заподозреният, който е с криминалистически регистрации, живеел в къща в село Петърч. Там незабавно е изпратен автопатрул. Когато ченгетата пристигнали оабче, от вътрешната страна се чул изстрел, като счупилото се стъкло ранило един от служителите на реда.
След отчет на случилото се в дежурната част, към мястото неотложно са ориентирани спомагателни полицейски сили, екипи на Групово дело "Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " и Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. С оглед обезпечаване на сигурността им живущите наоколо жители са изведени на безвредно разстояние, а регионът - отцепен и обезопасен.
Предприети са прецизни оперативни и тактически дейности за недопускане на рискова обстановка, застрашаваща живота и здравето на жителите и полицейските чиновници.
Същевременно са извършени голям брой беседи с негови близки, поддържан е непрестанен контакт с някои от тях.
В рамките на интервенцията 34-годишният мъж е локализиран от профилираните екипи на втория етаж на къщата, където след това е открит самопрострелял се с огнестрелно оръжие.
В непосредственост до него е открит нелегално притежаван револвер.
При случая няма други потърпевши, мъжът е бил самичък в постройката. По случая са формирани две досъдебни производства под надзора на Софийска окръжна прокуратура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР