Самотните хора в навечерието на Нова година трябва да изпълняват

...
Самотните хора в навечерието на Нова година трябва да изпълняват
Коментари Харесай

Ето как да посрещнете 2022 година, за да сте щастливи през нея

Самотните хора в навечерието на Нова година би трябвало да извършват желанията си и да се вслушват в себе си. Такива препоръки за посрещането на новогодишния празник даде Елена Разумова, старши учител в катедрата по психотерапия и психическо консултиране в Московския институт по психоанализа.

„ Важно е да сте във връзка със себе си и да сте почтени със себе си. Основното предписание е да не се насилвате и да не вършиме това, което не е в унисон с вас в този момент. Трябва да се вслушаш в себе си и да схванеш какво искаш в тази новогодишна нощ. Може би този отговор на въпроса ще ви изненада, може и да ви зарадва “, предложи специалистката.

Тя изясни, че щом се вслушва в себе си, човек ще може да разбере какво в действителност желае на този празник. Някой може да се почувства изтощен и да си легне рано, някой, в противен случай, може да изиска нещо извънредно за празника, да вземем за пример да отиде на празненство в йога център, а някой просто желае да се разноски.
Направете това и колата ви ще спре да мирише необичайно
Освен че изпълва пространството с прелестен мирис, този екологичен ароматизатор способства за понижаване на напрежението (по време на шофиране...
Прочети повече
Основната рекомендация на Разумова е да вземете авторството над живота си в свои ръце и сами да организирате празник за себе си.

Тя означи, че хората постоянно търсят позитивни страсти от помощта на другите. „ Понякога отиват в дом за сираци или старешки дом и провеждат там събития. Това е доста ефикасен метод да се прехвърлите от зациклянето върху себе си и своето страдалчество към това, което можете да дадете на света “, твърди психоложката, представена от съветски медии.

На собствен ред консултантът Иля Шабшин в Психологическия център на Волхонка акцентира, че тези, които са останали сами за празниците, би трябвало да се вслушват в себе си, а не да следват никакви трендове. „ Трябва да се радваме, че аз съм този, който може да вземе решението, което ме устройва. Не е покруса, че няма да има някакъв обред, това са все шаблони. Мога да направя избор, който ми подхожда “, изясни Шабшин.

По-рано клиничният психолог доцент Алексей Мелехин описа по какъв начин да се оправим със синдрома на новогодишната тревога, който поражда при опита ни да подредим проектите и да осъществим всички задания за празника. Кандидатът на психическите науки предложи „ закъснение “ и преди всичко да се дефинират петте най-важни неща, които би трябвало да се създадат преди Нова година.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР