Самотната майка Благовеста и дъщеря ѝ Християна живеят добре в

...
Самотната майка Благовеста и дъщеря ѝ Християна живеят добре в
Коментари Харесай

БТВ се върна при Блага и Яни от „Бригада Нов дом” заради нов проблем

Самотната майка Благовеста и щерка ѝ Християна живеят добре в жилището, което беше ремонтирано главно от „ Бригада Нов дом ”. На Велики четвъртък малкия екран направи включване от вкъщи им, като в него се разбра, че дамата, която страда от множествена склероза, има нов проблем.

Зрителите запомниха този епизод на предаването с това, че Мария Силвестър и майсторите изхвърлиха на боклука голямо количество детски играчки, което разочарова доста хора.



По-големият проблем е обаче лекуването на Благовеста. Освен ремонта, тя получи от предаването скъпа процедура - роботизирана рехабилитация.

Майката описа, че това лекуване ѝ е помогнало доста, тъй като е понижило степента на умората, която ѝ пречи доста. За страдание обаче Благовеста не може да го продължи, тъй като е доста скъпо.

Дъщеря ѝ Християна пък очевидно не е страдала доста от изгубването на играчките. Тя е доста удовлетворена от своята стая, която е напълно в стила на обичания ѝ анимационен воин Пепа Пиг. Въпреки че си има лична стая, Яни избира да се гушка в майка си, когато спи нощем, стана ясно от репортажа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР