Самотата е трудно начинание за мен, аз винаги имам човек

...
Самотата е трудно начинание за мен, аз винаги имам човек
Коментари Харесай

Мария: Самотата е трудно начинание за мен

Самотата е мъчно начинание за мен, аз постоянно имам човек до себе си. Това призна чалгадивата Мария в тв изявление. " Аз съм фамилен вид човек, това за никого не е загадка. Обичам да бъда разположена в партньорство и постоянно имам човек до себе си. Много рядко съм била напълно, напълно сама. Имала съм и такива моменти, само че аз обичам партньорството, не просто да знам, че имам някой, който ми е зад тила и ме поддържа и оказва помощ. Обичам да пребивавам с мъж, обичам фамилната конюнктура и всичко друго ми е мъчно и не е моето ”, изясни певицата за почитателите си.

Мария добави, че е изключително продуктивна през тази година, тъй като когато има мощна страст, работи крепко. “В момента ме тресат доста позитивни страсти. Намирам се в ужасно положение на духа и съм в доста добра кондиция. Ако самата аз не опиша, че съм предходна през нещо, което е било трудоемко за мен, няма кой по какъв начин да ме усети и да ме разбере. Аз съм човек като всички останали. Отделно от това минавам през нещата доста бързо и устремено, с невероятна мощ и дух и по този начин ги превъзмогвам, че даже и не помня, че са ми са се случвали. И не преставам напред. Просто мачкам и не преставам. "

Чалгаиконата показа, че неотдавна е претърпяла трансформация в своя живот, която е била подбудена от нещо сложно, което претърпяла в границите на миналите две години, откогато е напуснала някогашния си брачен партньор. “И сякаш този безпорядък в който изпаднах сама, тези новости, които пристигнаха като страсти в моя живот - и партньорства, и запознанства, и стремежи и интерес откъм мъжката страна, сякаш всичко това дружно с динамичността в работата, ми пристигна като една тежест. Тази така наречен трансформация е едно ново начало в моя живот. Животът е на няколко стадия. При мен това е вторият стадий и аз към този момент съм в северния си възел. Просто ставаш различен. Хората дефинират това по доста разнообразни способи ”, споделя Мария. Певицата признава, че в най-тежкия миг от тази трансформация се е появил един мъж в живота й, с помощта на който е съумяла да усвои и огромна част от салдото на държанието, салдото вътре и вън и да стане най-хубав другар със спокойствието, което е нещо доста значимо, изключително в този дълъг развой на битка и болежка.

Източник: Планета тв
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР