Самосвал Камаз, собственост на бизнесмена, строителен предприемач Венци Амзов, за

...
Самосвал Камаз, собственост на бизнесмена, строителен предприемач Венци Амзов, за
Коментари Харесай

Продължават изборните драми в Гърмен

Самосвал " Камаз ", благосъстоятелност на предприемача, строителен бизнесмен Венци Амзов, за който в Гърмен се приказва, че е доближен до бившето управление на общинска администрация, ръководена до неотдавна от кмета Минка Капитанова, пише struma.com. 

Камионът е бил откраднат тази нощ, само че вследствие на бързите оперативни дейности на полицията, е открит зарязан край селскостопански постройки, в село Осеново, община Банско, научи struma.com. Страшно беше на тези избори в Гърмен, Минка Капитанова, която ръководи общината 2 мандата бе свалена по волята на народа и сменена с Феим Иса, досегашният кмет на село Рибново.

По време на акцията Иса бе подложен на страховити закани, засягащи фамилията му, стигна се до задържане на Ахмед Башев, някогашен кмет на Гърчен и ексдепутат, както и на разпити на всички лица към Капитанова, в това число и Амзов.

В Гърмен даже дойдоха емблематични имена от Движение за права и свободи, с цел да поддържат и оказват помощ Иса на балотажа против Капитанова. В последна сметка Минка Капитанова бе свалена от поста. Припомняме, че Амзов бе отличникът в спечелването на публични поръчки на територията на Гърмен и в двата мандата на Капитанова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР