Самопровъзгласилото се за преизбрано ново ръководство на БФС претърпя нов

...
Самопровъзгласилото се за преизбрано ново ръководство на БФС претърпя нов
Коментари Харесай

Костадинов: Не ме интересуват думите на Бербатов. Решението на СГС е очаквано

Самопровъзгласилото се за избрано отново ново управление на БФС претърпя нов сериозен удар от противниковия лагер, откакто бяха оповестени документи, доказващи Това обаче не тормози Емил Костадинов, който още веднъж омаловажи изказванията на Димитър Бербатов и екипа му.

„ Всеки ден излизат някакви изявления. Като има тъжба е обикновено. Съдът ще се произнесе. Всичко е предадено съответно там, където би трябвало. Ако някой приказва нещо друго, това е неистина. Попитайте Софийски градски съд. Не се доверявайте единствено на екипа на Димитър Бербатов. Документите са доста. Всичко е подадено в периода, в който е указан от страната - един месец “, сподели вицепрезидентът на БФС пред bTV.

На 12 октомври бяха оповестени правила, при които на първи тур може да бъде определен нов президент на Съюза, които по-късно бяха потъпкани от властимащите, а това докара след себе си вълна от отрицателни реакции и закани за осъществяване на правосъдни каузи. Въпросните към този момент са в ход, като главните вносители са представители на клубовете Балкан Варвара, Венци и Русокастро.

„ След Конгреса, когато се чуха резултатите, Димитър Бербатов излезе на трибуната и сподели, че подобен либерален Конгрес не е виждал. След 5 минути стартира да приказва друго. Думите на Димитър Бербатов просто не ме интересуват. Нямам визия каква му е задачата. Той загуби изборите в директен дуел. Просто би трябвало да изчака идващия Конгрес и да се приготви по-добре “, сподели още Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР