Самопомощта, която процъфтява от 1970 г. насам, остава една от

...
Самопомощта, която процъфтява от 1970 г. насам, остава една от
Коментари Харесай

Суперкомуникатори от Чарлз Дюхиг — говорете само, ако не вървите по пътя

Самопомощта, която процъфтява от 1970 година насам, остава една от най-бързо разрастващите се категории нехудожествена литература както в Съединени американски щати, по този начин и в Обединеното кралство. Това, което прави тези книги толкоз привлекателни, е обещанието за смяна посредством използването на няколко хрумвания на здравия разсъдък.

Американският публицист Чарлз Дахиг е най-известен с приноса си към жанра от 2012 година „ Силата на навика “, който прекара повече от три години в листата с бестселъри на New York Times. Нейната съществена идея беше, че държанието – без значение дали на човеци или групи – може да бъде променено посредством спиране на „ примката на навиците “ на задействане, рутина и премия. Продължението на Duhigg от 2016 година за продуктивността също беше бестселър.

Новата му книга, Supercommunicators, не се отклонява от формулата му, въодушевена от Малкълм Гладуел, от анекдоти, употребявани за поясняване на открития на обществените науки — подправена с диаграми и препоръки по какъв начин да живеете най-хубавия си живот....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР