Самолетите F-16 за нашите Военновъздушни сили (ВВС) са на гол

...
Самолетите F-16 за нашите Военновъздушни сили (ВВС) са на гол
Коментари Харесай

Румен Петков: F-16 за нашите ВВС е на гол тумбак – чифте пищови

Самолетите F-16 за нашите Военновъздушни сили (ВВС) са на гол търбух – чифте пищови. Това разгласи в пред БТВ водачът на АБВ Румен Петков.
По негова информация самолетите и хеликоптерите на военните сега не са застраховани. Заради това оставка би трябвало да подадат шефът на Военновъздушни сили и министърът на защитата, счита Петков.
АБВ приканва за мораториум върху пазаруването на нови изтребители. От партията упорстват заделените за договорката пари – 1,8 милиарда лева, да бъдат вложени в обучение, опазване на здравето и битка с демографската рецесия.
Румен Петков разяснява и напрежението във Войводиново – в селото започнаха митинги и срутване на противозаконни къщи, откакто двама младежи от ромската махала пребиха командос на Богоявление.
„ Не може всякога, когато двама роми посегнат на постоянен човек, ние да сме смаяни от обстоятелството, че има противозаконни постройки”, сподели водачът на АБВ.
По думите му решението е да се направи карта на всички противозаконни постройки в страната от регионалните шефове, да се обезпечи запас и да се работи неотложно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР