Самолет на германската авиокомпания Луфтханза със 190 пътници на борда,

...
Самолет на германската авиокомпания Луфтханза със 190 пътници на борда,
Коментари Харесай

Дим на борда: Самолет кацна аварийно на остров Родос

Самолет на немската самолетна компания " Луфтханза " със 190 пасажери на борда , пътуващ за Дубай , кацна спешно на гръцкия остров Родос този следобяд заради проблем с " електрическата апаратура ", оповестиха от " Фрапорт ", немският оператор, който ръководи районните летища в Гърция, представен от Франс прес.

Пилотът на самолета " Еърбъс A330 ", изхвърчал от Франкфурт в Германия, е изискал от гръцките летищни управляващи позволение да кацне на остров Родос, в югоизточната част на Егейско море, заради " съществуването на пушек в самолета " , съгласно първичната информация на " Фрапорт ".

„ След намесата на противопожарната работа на летище Родос самолетът е бил евакуиран и всички пасажери са невредими и ще прекарат нощта в хотели в Родос , до момента в който трае " техническата инспекция и инспекцията за сигурност ", заяви същия източник.

Очаква се немската самолетна компания да изпрати различен аероплан с техници на Родос, с цел да могат пасажерите да продължат пътуването си, по всяка възможност на следващия ден, до Дубай, в Обединените арабски емирства (ОАЕ), съгласно източник, осведомен въпроса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР