Самолет, излетял от Малайзия, трябваше да се върне в Саудитска

...
Самолет, излетял от Малайзия, трябваше да се върне в Саудитска
Коментари Харесай

Пътничка върна самолет заради забравено бебе в Саудитска Арабия

Самолет, изхвърчал от Малайзия, трябваше да се върне в Саудитска Арабия, откакто пътничка осъзна, че е не запомнила бебето си на терминала.
Пилотът на полета до Куала Лумпур направил необикновена молба да се върне на летището в Джеда малко след излитането. Това се случило откакто пътничка споделила на кабинния личен състав, че е не запомнила детето си, написа „ Гардиън”.
Видеоклип на водача, който влиза в контрола на въздушното придвижване, разкрива необичайния разговор сред него и операторите, когато желае позволение да се върне в летище „ Султан Абдул Азис”.
„ Нека Бог да бъде с нас. Разрешете да се върнем” – желае позволение за кацане водачът.
Операторът е много комплициран и се чува да беседва с сътрудниците си по какъв начин да работят. Той също изяснява, че жена е не запомнила бебето си в зоната за очакване, съгласно клипа.
Тогава още веднъж се чува водачът да повтаря на оператора: „ Пътничката е оставила бебето се на терминала и отхвърля да продължи полета”. След къса пауза водачът получи позволение да се върне назад на летището, от което е изхвърчал.
Голяма необичайност е самолетите да се връщат или да се отклоняват от маршрута си за нещо, друго от механически аргументи или аргументи, свързани със здравословното положение на пасажери.
През 2013 година да вземем за пример полет на „ Америкън Еърлайнс” от Лос Анджелис до Ню Йорк се отклони към Канзас Сити поради „ доста непослушен пътник”, който отхвърли да спре да пее песента „ Винаги ще те обичам” на Уитни Хюстън.
На идната година в Ню Йорк аероплан, който се насочва към Сеул, се връща назад на летището, откакто южнокорейската наследница Чо Хюн-ах принуди старши член на екипажа да се спре, защото й сервирали макадамови ядки в пакетче, вместо в купа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР