Самоковското село Алино потъна в скръб. След веселбата и почерпка

...
Самоковското село Алино потъна в скръб. След веселбата и почерпка
Коментари Харесай

Селски събор приключи с голяма трагедия, млади и стари не могат да повярват какво се случи с младия Васко

Самоковското село Алино потъна в тъга. След веселбата и почерпка на селския събор в събота 21-годишен мъж издъхна на операционната маса в София.

Смъртта на Васил потресе млади и остарели в родния му край Самоков. Традиционният събор на Алино събра младо и остаряло и всички се веселиха уместно. Веселбата тази година обаче завърши с огромна покруса, написа " Вяра ", представени от Блиц.

21-годишният Васил след веселието на площада се е събрал с компания вечерта на вилата.

В един миг той счупил чаша и негов непосредствен му направил забележка, описват осведомени със случая. Васил се подразнил и с пестник блъснал наоколо прозорец, разясняват осведомени. Стъклото се пръснало и срязало дясната му ръка.  Компанията потърсила помощ и на място пристигнала кола за спешна помощ на Спешна помощ от Самоков дружно със чиновници на Районно управление-Самоков.

„ Ужасяващо е, когато си отиват младежи. Толкова борбен, ухилен, добър, най-топлият и с най-голямото сърце. Обичам те доста “, показват болката другари на Васко.

 Поради тежкото положение на Васко и риска от огромната кръвозагуба той бил превозен в софийска болница и настанен в реанимация. За огромна жал на фамилията му, околните, приятелите и лекарите, които се борили за живота му, той умрял на операционната маса.



По информация на Министерство на вътрешните работи известието за случая е подадено на 25 август към 21,56 ч. за лице със срязана ръка в село Алино. Местопроизшествието незабавно е посетено от полиция, лекари и му е оказана помощ. 21-годишният юноша е настанен в Окръжна болница в несигурно положение и в реанимацията е умрял. Предстои да му бъде направена аутопсия и да се изяснят още детайлности към нещастието. Стотици другари на Васил  изразиха съболезнования на околните му в обществената мрежа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР