Само за три часа сливенските полицаи разкрили кражба на 100

...
Само за три часа сливенските полицаи разкрили кражба на 100
Коментари Харесай

Крадец на 100 000 лева се изненадал при задържането му: „Този път много бързо, бе, бате!“

Само за три часа сливенските служители на реда разкрили кражба на 100 000 лв. от компания в индустриалната зона на града, похвалиха се от Министерство на вътрешните работи – Сливен. Един от опитните криминалисти, който чудесно познавал контингента от причинители на този тип закононарушения, отишъл с екип напряко на адреса на обвинения. Още на вратата крадецът възкликнал: „ Този път доста бързо, бе, бате! “, описаха на „ Труд “ осведомени със случая.

Кражбата е осъществена на 23 юли. Голямата сума пари се е намирала в офиса на компанията. 26-годишният апаш е съумял да влезе без да го виждат и да избяга с пачките. Досъдебното произвеждане открива по какъв начин са били съхранявани парите и всички останали детайлности, свързани с закононарушението.

В работата по случая са били включени с изключение на криминалисти и екипи от сектора в гъсто популации кв. „ Надежда “.

Задържаният причинител е престъпно проявен, осъждан за обири. За разлика от други сходни случаи, откраднатите пари не били пръснати по хазарт. Част от сумата била открита в дома на арестувания. Остатъкът той раздал на родственици, с цел да му ги пазели.

Работата по случая продължава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР