Само за няколко часа полицията успя да разкрие тежкото криминално

...
Само за няколко часа полицията успя да разкрие тежкото криминално
Коментари Харесай

Разкриха убиеца на красивата Андрея!

Само за няколко часа полицията съумя да разкрие тежкото престъпно закононарушение във врачанското село Галиче, написа BulNews.

Тази нощ цялостни признания е направил килърът на 18-годишната Андрея Асанова, която беше заклана събота нощта в къщата си. Още през вчерашния ден криминалистите започнаха да работят с двамата братовчеди А.О. и Д.О., и до момента в който ги разпитвали съмненията се засилили към първия, а вторият бил освободен.

Така след дълги часове разпити 18-годишният Ангел О. не издържал и направил цялостни признания в полицията в Бяла Слатина. През цялото време обаче се държал „ стоманено “ и правел всичко допустимо да заблуди проверяващите.

Веднага откакто се сринал той завел ченгетата и им посочил къде е скрил ножа, с който е осъществено закононарушението. На място разказал с детайлности и по какъв начин е заклал красивата Андрея.

Убиецът е комшия на своята жертва и се употребява с неприятно име в селото. Младежът е податлив към неоснователно принуждение, като преди време е нанесъл побой на възрастен мъж.

Разкриването на убийството е вследствие на непрекъсната работа на полицията в Бяла Слатина и сътрудниците им от Враца и София. Цял ден през вчерашния ден хората следили процесулно-следствените дейности на органите на реда, като през множеството време обвиненият Ангел бил с тях.

Още преди обед на мястото на престъплението пристигнали шефът на полицията във Враца Янко Янколов и шефът на районното ръководство в Бяла Слатина Красимир Йончев, които директно управлявали издирването на причинителя. Цяла нощ техните подчинени, подпомагани от сътрудници от столицата, са правили огледи вътре в къщата и към нея.

Извършителят на кървавото закононарушение Ангел О. е арестуван за 24 часа в районното ръководство в Бяла Слатина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР