Само, за да осъзнаете пропастта и падението на образоваността на

...
Само, за да осъзнаете пропастта и падението на образоваността на
Коментари Харесай

Мариела Нордел Извади Тежката Артилерия И Размаза Пародията По Бнт Стани Богат! Наистина Удариха Дъното, Участниците Са

„ Само, с цел да осъзнаете пропастта и падението на образоваността на българина отпреди 89 и в този момент, изгледайте няколко епизода от “Стани богат ” и “Минута е доста ”!

В първото студентки по фармация не знаят от къде изгрява слънцето и какво е изкуствен интелект. Второто показваше в продължение на десетилетия, че ненапразно преди българинът беше систематизиран като един от най-интелигентните в света.

Стани-то основава подбив и насмешка към участниците, Минута-та – почитание и обич към знанието. Първото е чалга знание, второто е плод на изчерпателен и дълготраен труд.

Но, дупнишката звезда, откакто приключи ВиШо, ще си отвори аптека и на третия месец ще е към този момент милионерка. Докато участниците в Минутата работят за такива като нея и заплатата си я харчат основно за книги…. Минута банкрутира, Стани просперира! “, написа Мариела Нордел в мрежата, написа разкрития.ком.

Коментарът й беше харесан от мнозина, които са изцяло съгласни с думите й. Явно обаче занапред следва да се нагледаме на „ многознайковци “ с „ необятна “ обща просвета в предаването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР