Само за 24 часа на два пъти пациенти нападаха дежурните

...
Само за 24 часа на два пъти пациенти нападаха дежурните
Коментари Харесай

Две нападения срещу спешни медици в Сливен за ден

Само за 24 часа на два пъти пациенти атакуваха дежурните лекари в незабавното поделение на сливенската болница. В лечебното заведение мълчат за бруталната експанзия, а очевидците отхвърлят коментар, съобщи бТВ.

При двата случая на експанзия – в неделя и късно нощес, е била дежурна една и съща сестра -Мария Николова. Снощи тя била атакувана и удряна от две дами и един мъж.

" Разбира се,че ни е боязън, ние не сме предпазени. Заплашват доктори, сестри, санитари, желаят да ни убиват, идват… психологично заболели са струпани начело, не можем да ги изгоним”, показа санитарката Анита Желева.

По думите й нападателните хора твърдели, че казусът е незабавен, въпреки да не бил подобен.

През входа на незабавното поделение може да влезе всеки и да се окаже на няколко метра от лекарските кабинети. Медиците настояват, че в случай че на този вход не се постави защита, животът им не е предпазен.

" Входът на незабавното няма по какъв начин да има защита сега. Имаме защита на болничното заведение,която има директна видеовръзка с коридора на отделението”, изясни обаче шефът на МБАЛ-Сливен доктор Васислав Петров.

 1961615

Нападателите живеят в квартал " Надежда ". Семейство Димитрови имат друга версия за случилото се – в незабавното не им обърнали внимание и ги обиждали.

Майката и сина са арестувани за 24 часа и са платили санкция от 500 лева По двата случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР