Само три часа след пускането на втората бета-версия на iOS

...
Само три часа след пускането на втората бета-версия на iOS
Коментари Харесай

Последната бета-версия на iOS 17.3 започна да блокира iPhone – Apple изтегли актуализацията три часа след нейното пускане

Само три часа след стартирането на втората бета-версия на iOS 17.3 и iPadOS 17.3, Apple беше принудена да затвори достъпа до нея заради неточност при зареждане, която докара до блокиране на устройствата.

Собствениците на мобилните устройства на Apple, които взеха решение да конфигурират предварителните версии на iOS 17.3 и iPadOS 17.3, започнаха да оповестяват на профилираните запаси и в обществените мрежи за “замръзване “ при включване на устройствата. В тези случаи те губят своята функционалност и единственият метод за решение на казуса е интервенцията по възобновяване на устройството. Ето за какво Apple реши да изтегли актуализацията. След като грешката бъде поправена, компанията ще пусне още веднъж бета-версията.

Според едно от тълкованията по отношение на казуса, грешката, която поражда по време на зареждане на iOS 17.3, може да бъде обвързвана с функционалността „ Back Tap “ — споменавания за нея бяха открити в систематичните логове и някои консуматори оповестиха, че тази функционалност е задействана на техните устройства, оповестяват от MacRumors. Тази версия обаче към момента не е доказана: за някои консуматори с задействана функционалност „ Докосване откъм гърба “ актуализацията е конфигурирана сполучливо, до момента в който за други, които не са я употребявали, се появяват бъгове — към момента не е открита недвусмислена връзка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР