Само така можех да се защитя от едни паразити в

...
Само така можех да се защитя от едни паразити в
Коментари Харесай

Луна разкри скрита грозна сцена в "Биг Брадър", била е чисто гола в банята, когато Динко нахлул и започнал да я...

Само по този начин можех да се защитя от едни паразити в Къщата, които не изтрезняваха. В Къщата единствено аз и Джино не пиехме алкохол и Мимето. Трябваше да се науча да се пазя. Това съобщи Луна за първи път разяснявайки случката, в която тя безусловно полудя и се сби в шоуто. " Успях да ги разоблича и да видят какво съставлява. Предисторията не е показана, има монтаж. Динко нахлу банята, до момента в който се къпех. Няма по какъв начин да се боря физически с тези мъже, а когато са пияни, единственият метод е с тяхното държание да се защитя. Тук доста добре се видя, че има двойни стандарти. Ако трябваше някой да си тръгне, то всички към този момент трябваше да изоставен Къщата ", сподели тя пред Гала в студиото на " На кафе ".

" Константин персонално ми призна, че е наркоман. Не знам смешка ли е било или истина. Д инко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по лично предпочитание си потеглих. Багажът ми беше подготвен часове преди Биг Брадър да си разгласи решението ", призна звездата.

Луна съобщи, че е признателна въпреки всичко на " Биг Брадър " за поканата и е била част от предаването за да направи шоу.

Припомняме, че в понеделник в Къщата на шоуто имаше изключителна обстановка, откакто певицата излезе отвън кожата си. Тя полудя и стартира да се заяжда с Константин, който реши да й вика Лукче (както в предходна задача стана ясно, че я наричали част от почитателите й). Певицата се подразни на думите му и стартира да се кара с него. Това не бе всичко, минути по-късно тя атакува и Людмила Захажаева, казвайки й, че мирише на урина и е извънредно време да се изкъпе. Това предизвика всеобщо неодобрение, стартира битка с вода и пластмасови бутилка, а Светлана даже бе задърпана от изпълнителката на " Не става ". По-късно денем напрежението напълно ескалира, откакто Динко си разреши да счупи екстравагантните сини очила на Луна. Тя обаче се нахвърли с шутове върху Захажаева, а след всеобщото меле Динко безусловно занесе певицата в изповедалнята.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР