Само сцена от филм е любовта й с Раде Маркович,

...
Само сцена от филм е любовта й с Раде Маркович,
Коментари Харесай

Дъщерята на Невена Коканова: Шокирана съм от архива на мама

Само сцена от филм е любовта й с Раде Маркович, споделя Теодора Шарланджиева
„ Гледам единствено като на сцена от филм целувката сред майка ми и Раде Маркович. Тя в никакъв случай не приказва с мен за тях двамата “. Така дъщерята на огромната Невена Коканова – Теодора, отклони въпроса дали има вяра, че любовта сред майка й и Раде Маркович е била изпепеляващо мощна.

Вчера Шарланджиева и журналистът Георги Тошев показаха книгата „ Години обич “, която е втора книга за актрисата от продуцента.

„ Бях в потрес, когато още веднъж се сблъсках с архива от фотоси и мемоари на майка ми. Не съм го отваряла 20 години. Преминах със сълзи на очи през живота й. Намерих писъмца до мен, в които тя приказва за живота й преди мен и след мен “, показа Шарланджиева. Осиновената щерка на актрисата сподели и че доста ревнувала майка си от хорската обич. „ Но в никакъв случай не съм се чувствала лишена от грижата й. Когато имаше представления в провинцията, си тръгваше за София, идваше по нощите единствено и единствено да ме изпрати на учебно заведение “, откровена е Теодора, която малко помни татко си – режисьора Любомир Шарланджиев.

На представянето бе и внукът на Невена – 14-годишният Калоян Добрев, който също желае да стане актьор като баба си. „ Гордея се с нея. Щастлив съм и от обстоятелството, че аз открих паметната й плоча, която сложиха в село Чомаковци. Баба е била велика жена “, показа симпатичното момче.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР