Само след няколко години мобилните приложения ще бъдат история, убедени

...
Само след няколко години мобилните приложения ще бъдат история, убедени
Коментари Харесай

Google: Идва краят на аповете

Само след няколко години мобилните приложения ще бъдат история, уверени са в Гугъл. В близко бъдеще IT колосът ще индексира всички приложения в мобилния бранш на мрежата, а самото разбиране приложение ще престана да съществува, написа Re/code, като цитира представители на Гугъл, оповестява technews.bg. За да остане водач в новата осведомителна ера, компанията прави индексиране на аповете и надълбоко "прелинкване ", като задачата е да се уеднакви наличието сред и оттатък рамките на приложенията. За индексиране и обработка на данните се употребяват търсеща система и изкуствен интелект.

Не единствено Гугъл вижда края на мобилните приложения. В Силициевата котловина към този момент работят огромен брой започващи компании, чиито хрумвания съответстват с тези на Гугъл. Вместо приложения, всички мобилни функционалности и игри ще се пускат непосредствено в браузъра или на друга универсална платформа - това ще разреши бързо и без затруднения въвеждане на ново наличие.

Една от първите стъпки към свят без мобилни приложения ще бъде функционалността Tap, която скоро ще проработи на Android смарт телефони. Тя извършва ролята на виртуален помощник и търсещ робот в приложения, в които е позволена сходна функционалност. Основната задача на Tap е да направи оптимално бърз и елементарен преходът от едно приложение в друго. Така да вземем за пример, в случай че при връзка сред консуматори някой от тях напише име на ария, Tap ще разреши нейното събаряне и прослушване в музикален плейър. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР