Само след два дни в стрийминг платформата HBO GO ще

...
Само след два дни в стрийминг платформата HBO GO ще
Коментари Харесай

Специалният епизод на „Приятели“ е заснет. Какво да очакваме?

Само след два дни в стрийминг платформата HBO GO ще бъдат всички 10 сезона на обичания ни сериал – „ Приятели “, а от една година сме в очакване на специфичния едночасов епизод, който ще събере още веднъж обичаните ни герои. Проект беше неведнъж отлаган поради епидемията Covid-19, само че не щеш ли той към този момент е сниман. Това беше оповестено в профила на продукцията в Инстаграм. А това значи, че той да бъде пуснат по HBO Max още тази година. Нещо, което трябваше да се случи в този момент през, само че проектите на екипа бяха осуетени.
               

В епизода ще забележим всички звезди от сериала – Дженифър Анистън,, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, като те са и изпълнителни продуценти на плана. Когато беше оповестено, че ще се съберат още веднъж, всички те споделиха една и съща фотография в Инстаграм с надпис към нея „ Случва се “. Кадър, сниман от Марк Селиджър за списание Rolling Stone през 18 май 1995 година
               

Основният актьорски състав ще се събере още веднъж, ще бъде на добре познатата ни снимачна площадка, само че ще има изненади за феновете, като актьорите няма да влязат в облиците на своите герои, а ще бъдат себе си. Това беше оповестено и от HBO Max, с цел да бъдат избегнати недоразумения и да потвърдят, че Friends: Reunion не е продължение на сериала, макар че почитателите може би тъкмо това ще чакат.

Първоначално специфичният епизод трябваше да бъде сниман на 23 и 24 март 2020 година, само че беше отсрочен поради първия локдаун. След това ръководителят на Warner Media Боб Грийнблат изясни желанието актьорите да се съберат персонално, а не виртуално. „ Смятаме, че е значимо да имаме аудитория онлайн, с цел да изживеем пълноценно това, че шестимата страхотни другари ще се появят дружно “, показа той. Имаше възможност фотосите да се случат през лятото на 2020-а, само че още веднъж бяха преместени за неустановен интервал от време.

„ Това ни дава повече време, с цел да го създадем още по-вълнуващо и по-забавно, в сравнение с би било. Така че виждам на това отсрочване като че ли чашата е на половина цялостна. Ние няма да отидем на никое място. Никога няма да се отървете от „ Приятели “, съобщи тогава в изявление за Deadline, като успокои почитателите, че планът рано или късно ще се случи. „ Няма подозрение, че желаеме да го създадем. Просто в действителност е значимо по кое време ще е най-безопасно за всички това да се случи ", пък съобщи Дейвид Шуимър пред Entertainment Weekly. И ето, че той към този момент е реалност и е въпрос на време да бъде пуснат. 



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР