Само седмица ни дели от пускането на Лигата на справедливостта:

...
Само седмица ни дели от пускането на Лигата на справедливостта:
Коментари Харесай

Зак Снайдър и разделението на режисьорската му версия

Само седмица ни дели от стартирането на " Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър " в HBO и към този момент напълно разумно нямаме самообладание.

Защо Зак Снайдър няма да получи нищо за режисьорската си версия

Един филм - доста компликации

Първоначалният план на режисьора е " Лигата " да бъде два кино лентата, само че след случилото се през 2017 година и отдръпването му, си остана един. И втори за момента се обрисува да има.

Но пък най-малко ще можем да забележим митичната му режисьорска версия, която всички почитатели считат, че е доста по-добра и приключена от тази на Джос Уедън от 2017 година По последна информация филмът версията ще излезе като едно цяло, а не на четири елементи (каквито проекти е имало в даден момент).

Това е и повода продължителността на " Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър " да бъде към четири часа. И това си е леко стряскащо, макар обстоятелството, че ще го гледаме от дивана у дома.

Но Зак Снайдър е помислил за всичко. Филмът може да бъде едно цяло, само че вътрешно ще бъде разграничен на общо шест части/глави.

А те са: Part 1: " Don`t Count On It, Batman ", Part 2: " The Age of Heroes ", Part 3: " Beloved Mother, Beloved Son ", Part 4: " Change Machine ", Part 5: All The King`s Horses и Part 6: " Something Darker " .

Първи филмов откъс на " Лигата на справедливостта " на Зак Снайдър

Ще бъде велико

Това значи, че хем ще сме тематично насочени какво се случва, хем ще можем да сложим на пауза в точния миг, без да си скапваме кефа от даде сцена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР