Само с най-близките от семейството отпразнува първия рожден ден на

...
Само с най-близките от семейството отпразнува първия рожден ден на
Коментари Харесай

Синът на Поли Генова стана на годинка с папийонка

Само с най-близките от фамилията отпразнува първия рожден ден на сина си певицата Поли Генова. Заради карантината, на празненството за 1 годинка на Даниел са били единствено Поли, половинката й Джоузеф и близки родственици. "Толкова бързо мина времето и никой не разбра по какъв начин този сладостен дребен стана на годинка. Обичаме те! Ти си безспорното благополучие и ти благодарим, че избра тъкмо нас за твои Мама & Papa “, написа Поли в обявата за тържеството в обществената мрежа.

Социалната изолираност явно не е в положение да помрачи празника, прекаран в домашна конюнктура с балони и вкусна торта. На фрагментите мама Поли е облечена в розова рокля, а дребният Даниел Джоузеф Шартън даже носи сако и риза с папийонка. Щастливата родителка разгласява две фотоси от празненството, а Джоузеф благодари на брат си и на неговата брачна половинка за това, че са донесли обичайни холандски сладки.

Кадрите в профила на Поли с нейния обичан мъж са необичайност. Тя даже дълго време криеше бременността си. Щастливата вест, че чака дете, Поли разкри едвам в последните месеци, на концерта “Българската Коледа” през декември 2018-та. През април идната година се роди синът й Даниел, а чак през ноември изпълнителката качи фотоси с бебето и с таткото.

фотография:инстаграм поли генова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР