Само производителите на електроенергия от морето, ще имат гарантирана помощ.

...
Само производителите на електроенергия от морето, ще имат гарантирана помощ.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: „Възраждане”: Само производителите на електроенергия от морето, ще имат гарантирана помощ

Само производителите на електрическа енергия от морето, ще имат обезпечена помощ.  Този закон е лобистки. И на процедура ще унищожи цялостен един бранш от българската стопанска система – това е бранш риболовство. Това съобщи Коста Стоянов от „ Възраждане ” пред публицисти по време на брифинг в парламент.

Още гледайте във видеото на:

Затова законът е лобистки

Като стана въпрос върху бранш „ Рибарство ”, има проучване, в което се споделя, че поставените в Северно море перки, въздействат отрицателно на рибата. От през вчерашния ден излезе една обява, че в морското пространство на Ню Джърси, един план е бил спрян, тъй като въздейства отрицателно на рибарския бизнес. Една идната седмица са поканени риболовците на кръгла маса в Народното събрание ”, сподели още Стоянов.

„ Перките ще създадат отрицателно въздействие на делфини, делфините не могат да съжителстват с шумовете. Браншът е срещу. Дано законодателите влязат в час и анулират закона. Без проучвания, закони не би трябвало да се вършат. Накрая посегнаха и на морето. Тези перки нямат работа в морето ”, съобщи риболовец.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР