Само преди няколко дни бе световната премиера на последната песен

...
Само преди няколко дни бе световната премиера на последната песен
Коментари Харесай

Дизайнерът на Рита Ора: България няма да има повод за гордост в следващите 100 години

Само преди няколко дни бе международната премиера на последната ария на Рита Ора, носеща заглавието " Bang ", чиито фотоси се организираха у нас през последния месец на предходната година. Част от сцените във видеото са снимани на фона на панелните блокове на квартал " Тева " в миньорския град Перник, а останалите - навътре в най-големия идеологически паметник на комунистическия режим в България - паметникът Бузлуджа.

Музикалният клип на английската изпълнителка към този момент дни наред една от най-обсъжданите тематики в страната ни, а напълно неотдавна ползата към нея закупи още по-големи размери, откакто дизайнерът на звездата, основал носията ѝ за фрагментите, се изрече жестоко за страната ни във виртуалното пространство, а носителката на купата " Мис България Вселена " за 2015 година Радост Тодорова изиска обществено опрощение от него, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Как стартира всичко? Подведени от приликите в някои от детайлите на нашенското и албанското обичайно облекло, както и обстоятелството, че самото видео е снимано в родината ни, редица консуматори на обществените мрежи в началото допуснаха, че костюмът на русокоската в действителност е български, с което явно подразниха неговия основател Валдрин Сахити, който е съотечественик на певицата.

" Рита Ора - насладата и гордостта на албанския народ, първо отвори вратите ни към света, поставяйки Косово на картата, а в този момент продължава да свети мощно, карайки ни да се гордеем. За този план тя ми сподели, че желае " да покаже на всички нашия обичаен етнографски жанр ", по тази причина и направих този шедьовър, подобаващ на мащаба на всичко това, което тя е направила за страната ни ", посочи той в обява, промотираща " Bang " в неговата Instagram страница.

Думите му обаче, срещнаха неодобрението на една от потребителките на мрежата, решила да му напомни, че клипът въпреки всичко не е сниман в тяхната република.

" Косово на картата? Това е България, моята татковина - едно от най-древните обитаеми места, с просвета и съкровища. Тя е парадайс с неповторима природа. Не ви прави чест, че лъжете по този метод ", написа му тя.
 Дизайнерът на Рита Ора: България няма да има мотив за горделивост в идващите 100 години

А отговорът на Сахити не закъсня.

" Вие може и да сте на картата, само че няма да имате с какво да се гордеете през идващите 100 години ", отвърна ѝ той.

Реакцията му притегли вниманието на красивата Радост, която се включи в разногласието, изтъквайки, че мъжът е тъкмо толкоз нахален, колкото е предполагала. Освен това тя добави, че държанието му е позор за народа му, защото надалеч не го показва по добър метод.

По-късно Тодорова изиска публично опрощение от моделиера.

" Все още чакаме опрощение от Валдрин Сахити, задето атакува България в коментара, който след това изтри. Би било срамно, в случай че искаш да представиш страхотната си музика със скандал, с който явно си осведомена. Снимаш с известни български знаци и ги наричаш " обичаи на Косово ". Е, и ние сме горда нация и няма да поносим сходна засегнатост даже и да сме твои почитатели ", написа тя под изображение от " Bang ", качено в профила на Рита Ора, а преди минути показа като 24-часова история екранна фотография на несъществуващите към този момент мнения, които са си разменили с дизайнера.

Към момента обаче няма формален коментар от екипа на звездата.

Хубавата врачанка се прочу из целия свят по време на състезанието преди 6 година, състоял се в Лас Вегас, когато водещият на конкуренцията Стив Харви несъзнателно прогласи неверна претендентка за победител. След като той се поправи Радост бе тази, която в паниката поддържа същинската победителка Пиа Алонсо Вурцбах, окуражавайки я да пристъпи напред и да одобри короната си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР