Само преди ден Антония не пропусна да разкаже как се

...
Само преди ден Антония не пропусна да разкаже как се
Коментари Харесай

Разкриха Я! Антония Петрова Трепереше Да Не Се Разбере Това За Сватбата Й!

Само преди ден Антония не пропусна да опише по какъв начин се е срещнала с любовта на живота си в „ На кафе “ при Гала. Te се срещат напълно инцидентно поради неточност в заведение. „ Случайно се запознахме в едно заведение, където поради неточност се наложи да седнем на едно сепаре “, изясни тя. „ Цяла вечер си говорихме и аз даже си направих подбив с мои приятелки, че това е мъжът, за който ще се оженя. Оказа се, че той е споделил същото на неговите другари “, добави още миската.

Събирането на Антония и Ивайло малко се забавило, тъй като Батинков отпътувал в командировка. „ Може би от първия ден щяхме да се съберем, само че той заминаваше в командировка и щом се прибра, незабавно ме взе и ме откара до дома си. Месец по-късно ми предложи публично брак, а единствено след два се оженихме “, показа госпожа Батинкова.

Антония посочи, че брачният партньор й е постигнал самичък всичко в този живот, в никакъв случай не е бил женен и няма деца. Семействата на двамата влюбени също останали очаровани от избора им на сътрудник.

Антония Петрова със скромна женитба сн. Facebook

Майката на Антония не стопира да повтаря, че Ивайло е „ зет-мечта, интелигентен, деликатен, грижлив, любящ “. Миската също остава очарована от новата си свекърва, която съумява да я разплаче още на първата им среща. Тогава тя й подарява пръстен.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР