Само преди броени дни започна изграждането на последните три от

...
Само преди броени дни започна изграждането на последните три от
Коментари Харесай

В този столичен квартал адът се отвори днес сутринта! И спасение не дебне от никъде…

Само преди броени дни стартира построяването на последните три от общо шест метростанции от сектора от нови 6 км метро, който минава през регион „ Слатина “. Въведе се краткотрайна организация на придвижване по ул. „ Гео Милев “, предава  Sofia24 . Забранено е и влизането на пътни транспортни средства в следните сектори по ул. „ Гео Милев “:
– от бул. „ Ситняково “ до ул. „ 22-ри септември “;
– от ул. „ Благородна “ до ул. „ Николай Коперник “;
– от ул. „ Циклама “ до ул. „ Слатинска “.
Маршрутът на рейсовете по линия №9 също е изменен: „ Първи работен ден без 9-ка и апокалипсис. Кметеееееее, къде си? Понеже съм забелязал, че в групата има много лишени от възприятие за комизъм, „ апелът “ към кмета е на базик. “, гласи обява в обществените мрежи.
– „ И учениците от 31-во са заградени, няма табелки от къде да преминат децата, единственият метод е или да заобиколят целия пазар Ситняково и да влязат от единственият вход откъм бул. „ Ситняково “ или да преминат през подлеза. Можеха най-малко да отворят и задният вход на учебното заведение откъм двора, с цел да може живеещите наоколо деца да не се постанова да заобикалят половината квартал, с цел да стигнат в точния момент в учебно заведение “, възмущава се различен.
– „ Ада в кв. „ Гео Милев “ стартира от през днешния ден! “, установи трети.
– „ Тази заран ми направи усещане, че светофарът сред началото на ул. „ Николай Коперник “ и ул. „ Гео Милев “ (където стартира затворената част) не е усъвършенстван въобще, в посока надолу. Много дълго се задържа алено и то излишно, а има и миг, когато и светофара е червен и на пешеходците е алено и действително никой не минава, обаче всички чакат. “
– „ Ул. “Гео Милев “ е отворена и коли се движат от “ Николай Коперник “ към Слатина… “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР