Само по - говори адвокатът, който беше взет за кратко

...
Само по - говори адвокатът, който беше взет за кратко
Коментари Харесай

Адвокатът, взет за заложник в Стражица: Застана срещу мен с пистолета и чух, че три пъти изщрака

Само по - приказва юристът, който беше взет за малко за пленник в град Стражица. 55-годишен мъж с психологични проблеми насочи против него личния му револвер. Днес оръжието беше намерено.

Вчера следобяд съседът на юрист Николай Ангелов почнал нелегално да реже дървета в гората на Стражица.

„ Отивам и му споделям: „ Росене, недей бе момче. Утре ще кажат, че аз съм го рязал ”. И той отговори: „ Аз ще нарязвам всичко и никой не може нищо да ми направи ”, описа Николай Ангелов.

Така сред двамата стартира скандал. 

„ В един миг той ме дръпна, аз го блъснах и той падна и си разкървави ухото. Хвана един трион, леко подострен, и потегли против мен. Аз извадих револвера да го уплаша. Без предпазител и патрон в цевта. И почна една битка. В един миг, той ме удряше, имам цицини и аз бях на земята. В един миг се усещах като пленник, тъй като с револвера на терасата беше и застана против мен с револвера и го чух, че три пъти изщрака. И той крещеше, че в неговия парцел няма кой да влиза и като взе револвера и побягна нататък ”, описа още Ангелов.(

В опит да позволи спешната обстановка , на място, с изключение на полиция, идва и психолог.

Пет часа след началото на абсурда, психологично болния мъж е арестуван, само че без револвера. На влизане в полицията удостовери думите на юрист Ангелов,  че се е чувствал вкъщи си в непознатата вила.

„ Доколкото знам се скарват за една количка дърва ”, описа Йордан Цонев – кмет на Стражица.

„ Не става въпрос за една количка дърва. Там е цялостно с камари . Не е неприятно момче. Нищо не желая да кажа, само че изпада в рецесии и като изпадне в рецесии,  прави напук ”, описа Николай Ангелов.

Мъжът е арестуван към този момент за 72 часа. Назначена му е психиатрична експертиза. При потвърждаването на диагнозата му обвиняванията ще бъдат свалени, а той още веднъж ще бъде настанен в диспансера.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР