Само няколко седмици преди световната премиера на първата по рода си електрическа

...
Само няколко седмици преди световната
премиера на първата по рода си
електрическа
Коментари Харесай

SKODA показа интериора на електромобила ENYAQ iV

Само няколко седмици преди световната премиера на първата по рода си електрическа кола, създадена на базата на модулната платформа MEB, SKODA разпространи първите детайлности за интериора на автомобила с помощта на скица и малко видео.

От SKODA споделят, че във вътрешността на ENYAQ iV, международната премиера на който ще се състои на 1 септември в Прага, са използвани виновни към околната среда материали, включително рециклирани. Благодарение на платформата си, интериорът на електрическия автомобил дава обещание да предложи ново измерение по повод на простора, като съществени фактори тук са изцяло плоският под и скулптурираното на няколко равнища предно табло.

По отношение на конфигурацията, от SKODA обещават, че навътре в ENYAQ iV ще видим голям брой нови решения по отношения на материалите, цветовете и общата им композиция, 13-инчов централен екран, нов прожекционен head-up екран и други, а товарното поделение на електромобила ще предложи впечатляваща вместимост от 585 литра.



С съществени габарити дължина 4648 мм, ширина 1877 мм и височина от 1618 мм, ще се предлага във верси с две и четири задвижващи колела, и ще предложи свободен пробег от до 500 километра според от избора на батерия, който създадат клиентите. Базовата версия на SKODA ENYAQ iV ще бъде ENYAQ iV 50, като на борда ще бъде интегриран батериен блок с потенциал от 55 kWh и електромотор в задната част на купето с мощност от 150 конски сили, а автономността ще бъде от до 340 километра. Свободният пробег се усилва до 390 километра при избор на модификацията с 62 kWh батерия. Модификацията ENYAQ iV 80 (82 kWh батерия), която е със задно задвижване, обещава мощ от 205 конски сили и до 500 километра пробег. Съшата батерия ще бъде вградена и в двете версии със задвижване на четирите колела- 80X и vRS, които обещават мощности от надлежно 266 и 306 конски сили, и пробег от до 460 километра.

Топ-версията на ENYAQ iV ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди и оптималната скорост на движение от 180 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР