Само няколко дни след премиерата на първия по рода си

...
Само няколко дни след премиерата на първия по рода си
Коментари Харесай

Електрическият Mustang Mach-E Rally със състезателен дебют

Само няколко дни след премиерата на първия по рода си напълно електромобил, основан с концепцията за приложимост отвън общоприетите асфалтови пътища- Mustang Mach-E Rally, Ford разгласи, че представител на модела ще вземе присъединяване и в същинско съревнование.

От Ford споделят, че представителят на , който ще бъде употребен в тазгодишното издание на Rebelle Rally, ще бъде леко модифициран и ще бъде поверен в ръцете на Кейли Милър и Бейли Кемпбъл, първата от които е победител в Клас 4х4 на надпреварата през 2016, 2017 и 2020 година. Кемпбъл от своя страна има второ място в именитите Baja 1000 и четвърто в Клас 1 на Mint 400.

" Ford има участия с коли в Rebelle Rally през миналите три години и в този момент е точното време за опит с електрически ", споделя Дона Диксън, шеф-инженер на Mustang Mach-E. " Развълнувани сме да забележим по какъв начин Mustang Mach-E Rally поема по 1500 благи впечатляващи черни пътища, пътеки и две писти в Калифорния и Невада ".



Rebelle Rally е първото по рода си напълно дамско офроуд навигационно съревнование в Съединените Американски Щати, а тазгодишното му издание ще се организира сред 12 и 21 октомври.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР