Само неотдавна Тита пееше:“Хейтърите ще кажат, че е фотошоп", а

...
Само неотдавна Тита пееше:“Хейтърите ще кажат, че е фотошоп", а
Коментари Харесай

Феновете скочиха на Тита-казаха, че е фотошоп

Само наскоро Тита пееше: “Хейтърите ще кажат, че е фотошоп ", а през днешния ден следовниците й тъкмо това споделят, в случай че съдим от мненията под една от последните фотоси на изпълнителката . Едрогърдата изпълнителка показа почтен фотос в цялостен бански в златисто. На пръв взор няма нищо притеснително или нетипично за Тита, която наподобява прелестно. Част от почитателите я обсипаха с похвали, мъжката половина изрази палавите си настроения, само че други разкритикуваха звездата - била употребила прекалено много фотошоп.

„ Малко си прекалила с фотошопа. Че си хубава - биваш, но тези пропорции приказват две неща. Или си болна от последна фаза сколиоза, или систематичния ти помощник е негодник “, безапелационен е един от коментиралите. Не за първи път Тита попада под обстрела на незнайни консуматори, които употребяват свободното си време, с цел да ръсят обиди по известните. Факт е обаче, че тя не трие даже отрицателните мнения, за разлика от други сътрудници, които ги махат на секундата.

Певицата, която проби на фолк сцената с дребната помощ на Джена, сподели неотдавна в "На кафе ", че рецензията несъмнено не е приятна и помоли хората, когато имат да кажат нещо, да го създадат, само че да е тактично и премерено, а не да употребяват грозни думи. Хейтъри ще има постоянно, значимото е, че кариерата на Тита върви сполучливо, само че и любовта също. Тита призна, че е доста влюбена сега, а това си проличава и от фотосите, които постоянно качва в Instagram. Любовта пък ѝ дава и огромна убеденост и Тита не крие, че се усеща извънредно добре.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР