Само най-близките на тв водещата Ани Салич знаят, че преди

...
Само най-близките на тв водещата Ани Салич знаят, че преди
Коментари Харесай

Ани Салич крие втори брак

Само най-близките на тв водещата Ани Салич знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, е имала различен брачен партньор.

Новината удостоверяват нейни сътрудници, които помнят първите й стъпки на дребния екран. Тогава Салич се представяла с семейството Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана при започване на новинарската емисия. По това време Ани била едвам на 25 и не обичала да приказва за персоналния си живот.

Единственото, което се знае за първия й брачен партньор е, че е строителен бизнесмен с огромни благоприятни условия. Бракът им обаче не просъществувал, защото Ани не желала да бъде елементарна стопанка, а да прави кариера в ТВ сектора.

Именно работата я среща с втория й брачен партньор и татко на двете й деца Бранко, който тогава бил механически шеф на малкия екран. Двамата се женят през 1998 година, а съвсем 20 години по-късно последва и раздялата им.

Макар и без публично удостоверение на новината, факт е, че Ани побърза да си върне моминската фамилия Валеова, макар, че за феновете е с много по-познатата Салич.

Тя се означи като " необвързана " във Facebook, а за 50-годишния си празник си пожела нова обич, предава Ретро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР