Само национална забрана на фойерверките би могла да помогне поне

...
Само национална забрана на фойерверките би могла да помогне поне
Коментари Харесай

Полицията в Нидерландия иска забрана на фойерверките

Само национална възбрана на фойерверките би могла да помогне най-малко ненапълно да се предотвратят вълнения, вреди и ранени чиновници по време на новогодишната нощ. Това сподели пред медии Франк Пау, шеф на полицията в Амстердам, който дава отговор и за попречване на насилието против полицията в цялата страна, съобщи Националната осведомителна организация на Нидерландия АНП, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Инцидентите, с които се сблъскваме, постоянно са свързани със запалването на фойерверки. Това основава атмосфера на безвластие “, сподели Пау. По думите му дейностите на чиновниците на реда са затруднени, защото не всеки път могат да преценяват дали става въпрос за законни или противозаконни фойерверки.

„ Готови сме за смяна “, съобщи Пау, като се обърна и към политиците. „ Винаги получаваме доста благосклонности след новогодишната нощ, съпроводени и от възприятие на позор, само че по-късно престава да се приказва по тематиката. Забраната на фойерверките в действителност ще помогне “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР