"Само може да ми е мъчно и да ми е

...
"Само може да ми е мъчно и да ми е
Коментари Харесай

Борисов: Шоуто в парламента струва милиони - хубаво, че го закриха

"Само може да ми е мъчително и да ми е жалост от това, което наблюдавам”. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов разяснява политическата конюнктура в страната.

„ Надявам се, че Радев не се гордее с продукта, който една година основава и изпрати в парламента”, добави той.

По 19 млн. дневно коства това шоу в Народното събрание. Хубаво е, че го закриха, тъй като щяхме да фалираме”, сподели още министър председателят в оставка.

Той разяснява и средствата, които страната ни ще даде за предварителните избори и за президентския избор.

„ Сега отначало ще похарчим 100 млн. Само след един-два месеца още толкоз за президентските избори. Когато Европа и света броят центовете и се чудят по какъв начин обществено слабите, отхвърлените и закъсалите да бъдат обезщетени, ние харчим стотици милиони за шоу”, счита Борисов.

Министър-председателят в оставка регистрира, че през вчерашния ден в страната е подложен връх по осъществени имунизации против ковид. Данните в Единния информативен портал сочат, че имунизираните в петък са 38 117.

Борисов още веднъж разяснява бройките ваксини, които се чака да дойдат в страната, като изясни че с тях „ зелените коридори” могат да работят „ на макс”.

"Тези, които говореха за чипиране - всички неистини една по една отпътуват в коша. Остава единствено направеното”, посочи той.

Премиерът в оставка разгласи, че България ще бъде една от първите страни, включени в цифровия зелен документ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР