Само мога да се усмихна на политическия проект на Иван

...
Само мога да се усмихна на политическия проект на Иван
Коментари Харесай

Пеевски: Само мога да се усмихна на политическия проект на Гешев

Само мога да се усмихна на политическия план на Иван Гешев. Този сбит коментар направи в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски по отношение на оповестяването на съдружие „ Справедливост за България “.

Вчера някогашният основен прокурор разгласи основаването на придвижване, което по личните му думи ще бъде " гражданско, родолюбиво и заслужено, учредено на националното достолепие, християнската нравственос и български фамилни обичайни полезности ". 

Днес в ефира на Euronews Bulgaria Мария Карагьозова от „ Справедливост за България “ посочи, че към този момент това не е политическа партия, само че има желание да се трансформира в такава . И да взе участие на локалните избори тази есен.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реагира с изявлението, че „ д осега най-малко 20 политически плана са почнали напълно на мой гръ б “ и не е чул от Гешев нито дума за президента Румен Радев или за Движение за права и свободи.

Според политолога проф. Анна Кръстева наподобява, че в очите на Иван Гешев Делян пеевски е по-опасен, спрямо Бойко Борисов. Бившият основен прокурор е въодушевен от италианската интервенция „ Чисти ръце “, счита различен политолог – Цветанка Андреева.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР